Nem kell ahhoz tágas és tekervényes agyi kapacitással rendelkezni, hogy az előrelátó országvezetés erre szakosodott emberei rájöjjenek, hogy november-decemberben megnő a csomagküldési kedv. Így volt ez az átkosban is, és a mostani átkosabban sem megy másként. Miután mindenkit kiebrudalt a nemzeti…

Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
@CsipkeRózsa: :D :D :D
- ha nem küldünk csomagot és kussolunk, akkor biztos!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
@F_Viktor: ...ez a posta szolgálat sara , csak nem ajánlva adta fel , így csak jóhiszemű csomagként volt várható :D
papa.49
@ila51: Akkor célba ért a papucscipő csak nem hozzád, az új gazdának biztos jobban kellett ...
Kookas
@F_Viktor: írod hogy a postáról ez nem mondható el akkor a posta miért szorítja ki a csomag küldő szolgálatokat??csak nem azért mert neres horda tag!?
F_Viktor
@Kookas: Nem tudom mire gondolsz kiszoritas alatt, en nem hallottam ilyenrol.
Tudtommal a posta csak annyit tett a nemzetkozi nagy cegekkel szembe, hogy o is letrehozta sajat leanyvallalatat, az MPL-t. Amivel szemely szerint az indulaskor rossz tapasztalatom volt.
sokanvagyunk
A posta újabban a pultjaikon kapható édességekből meg mütyürökből akar megélni, nem pedig a hagyományos szolgáltatásokból - krumplit még nem árul.
Kookas
@F_Viktor: a kiszorítás alatt azt értem hogy régen úgymond maszek futárcég volt a szállítója majd jött a posta és drágábban látja el a futár szolgálatot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.