Eladásra hirdettek egy BRDM-2, páncélozott felderítő harcjárművet, amely teljes szerkezeti és esztétikai felújításon esett át.

Potom 7 millióért árulnak egy harckocsit Budapest közelében
Kép: hasznaltauto.hu

Dunaharasztiban várja új tulajdonosát egy BRDM-2, páncélozott felderítő harcjármű, amely szárazföldön 70-80, míg vízen 5-7 km/órás végsebességre képes.

A tank elég nagy étvágyú, fogyasztása 100 km-en 42-75 liter között mozog. Az 1980-as évjáratú járművet 7 millió forintért árulják.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
@anka: Lehet hogy ez a csótány durbics a tettes.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
@durbincs: Amelyik anyádat dugja!!!Tegnap is nála voltam.
silber13
@durbincs: Egyszer vehetné vén hülye a fáradtságot, hogy leírja, miért van itt mindenkivel baja,és miért ír alpári stílusban, de ahhoz beszari, gerincelen alak, mint a szerelmetes csúti hájtömege!
silber13
@dr. prédikátor: Hát a Mandinerből kivágták, mert Durbincs-Matula néven ott is piszkoskodott,pont olyan alpári niemand volt ott is. Biztos vagyyok benne, hogy veled is ő szemétkedik, hiszen a vérében van a kissebbségi, putri mentalitás!
silber13
@durbincs: Engem nem zavar az idiotizmusa vén kéjenc kapirgáljon csak, de aztán ne csodálkozzon, ha meglepetések érik..!:-))
dr. prédikátor
@silber13: Hát ez teljesen egyértelmű, de mit lehet várni egy klónozott geci lótetűtől?Ez a mocsok egész nap ezen élvezkedik.Ez egy szarházi hugyos senki.reggelente kimászik a pöcéből ahol alszik, és egész nap okádja a szart.De ennél nagyobb élvezete ne legyen neki. Rohadjon meg mint a döglött durmincs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.