És még úgy is tesz, és úgy is beszél, mint aki mindezt el is hiszi. Ezt mondtam magamban, amikor láttam és hallottam Lázár János Miniszterelnökséget Ezt mondtam magamban, amikor láttam és hallottam Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter Szilágyi György jobbikos képviselőnek adott válaszát a parlamentben. Szilágyi arról azonnalizott, hogy Orbán Viktor veje, Tiborcz István hogyan lett néhány év alatt Magyarország egyik leggazdagabb embere. Így fogalmazott: Nagyon úgy néz ki, hogy Orbán Viktor saját családjának a meggazdagodására használja fel a miniszterelnöki pozíciót. Lázár meg jól fölhúzta magát, és nagy hévvel igyekezett védeni a védhetetlent: Mi fáj önnek képviselő úr? Az, hogy ön sikertelen? Hogy önök sikertelenek? Ez fáj önnek

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Sima bűntársa orbánnak-végrehajtó!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Az, hogy Bando mit erezhet az ilyen, es ehhez hasonlo cikkek irasakor - arrol van elkepzelesem. Tutira nem boldog. De nem irigy, nem keseru, hanem duhos, es nem magaert, hanem a magyarokert...
De arrol fogalmam sincs, hogy lazar hogy tud reggelente tukorbe nezni es nem szembekopni magat...
Vagy valamelyik sikeres fideszes mar csinal egy jolmeno tanfolyamot, "Hogy hazudjunk szembe ellenzeki kepviseloknek?" cimmel...

Ez ugyanis mar nemcsak lazar szegyene, hanem az egesz hallgato magyarsage, akik mindezt elturik, szo nelkul...:o(((
tudode
Igen ám!
.
A mi kis hazánkban alaptörvényesítetten bele van kódolva a RENDSZERBE SZERVEZETT KORRUPCIÓ, tehát törvényes a sundám, bundám, pedig már Távol-keleten sem módi már a KORRUPCIÓ "gyakorlása", hiszen
.
----- Összeomlott az arab tőzsde, korrupcióba keveredett a királyi család
privatbankar.hu/makro/osszeomlott-az-arab-tozsde-korrupcioba-keveredett-a-kiralyi-csalad-313727
.
Előfordulhat az is, hogy
---VÉDIK A TŐZSDÉT, mert mi lesz Lőrinc Optimumával, meg ki tudja mijével, ha kiderül a disznóság, oszt' összedől pártunk, és kormányunk tőzsdéje!!!
.
--- vagy KOMOLY BÜNTIRE SZÁMÍTHATNAK AZOK, akik belekotyognak a NAGYOK DOLGÁBA,
.
--- vagy a vezérkar nyájának is szabad az út a KORRUPCIÓ gyakorlásában!
.
VALAMI VAN, DE NEM AZ IGAZI!!!
csipetke
Lázár azt teszi,amit a gazdája megkövetel tőle.Ennyi...
quadrocopter
Lézer-Hazug-Pofátlan-Sunyi-Aljas-Mocskos-Bűnpártoló- "Akinek semmije sincs az annyit is ér" -
János?
Egy kalap szarban több a tisztesség és gerincesség, mint ebben a biológiai büdös masszában!
bakegya
Sima bűntársa orbánnak-végrehajtó!!!
Eladott Ország
A Fidesz egyik legintellektuálisabb tagja, kvázi a kormány második embere (szerintem Semjént hagyjuk most) az erkölcsi leépülés, heveny gerincsorvadás és fogalmatlan illiberálitisz olyan súlyos szintjére jut hétről hétre, ami a nyelvcsapkodós kényszeres személyiségzavar mélyrepülésén is túltesz.
mackoka46
Hát ebben a feslett erkölcsű szégyentelen botrány ország nemzeti geci galerijének ez lenne a legnagyobb bűne, hogy szemérmetlen. Művész úr is meg van félemlítve, hogy nem mondta el, hogy kik is ezek valójában ?
Eladott Ország
Mint rinocérosz seggén, olyan vastag a te pofádon is, Lázár. Alapjáraton mindenhez értő, emberarcúnak tűnő hidegvérű gyilkosa a jóérzésnek. Amikor ez az ember megszólal, akkor az arrogáns cinizmus kibassza az összes toleranciám biztosítékát. Sokad rangúan érdektelen, hogy Lázárnak van ujjlenyomata, vagy nincs. Sejtésem szerint legfeljebb a táskahordozás idején simulhatott redőtlenre az ő ujja, vagy időközben az enyv kitöltötte a barázdákat. Azt nem feltételezem, hogy sorozatgyilkosok és nehézsúlyú bűnözők példáját követve csonkította meg előrelátóan magát, és nyúzta le az alsó hámrétegig a kezéről a bőrt. A mosónők persze korán halnak, de nem hiszem, hogy Lázárnak bármi fogalma lenne a kétkezi munkáról. Nem az a baj, hogy ujjlenyomata nincs esetleg, hanem hogy gerince, lelkiismerete, tartása, becsülete sincs. És már semmitől nem riad vissza.
1magyar
Már 30 éve minden kormány így csinálja. Kinek falazzon, Gyurcsánynak?
nezelodo
Hát lézeres, a vejkó nem aprózta el holmi önkormányzati telkek mutyijával, neki az kis falat, mert a mini elnök az apósa, és a hercegnő is a mi lábunkon áll, mind a száz topánkájával.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.