A Die Welt című német konzervatív lap a visegrádi országok és Németország viszonyáról közölt pénteki elemzésében foglalkozott Magyarországgal. Az igazi megosztottság az Európai Unióban című írásában a szerző, Boris Kálnoky kiemelte, hogy veszélyes, mély árok alakult ki Németország és az EU keleti tagállamai között.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nem kell a nemeteknek a kvotaelosztas miatt szegyellniuk magukat: ez a lehetoseg a nemet alkotmanybol (a bajban levok segitsegetol) fuggott, valamint a hasonlo szellemisegu EU-s alapszerzodesbol, amit mi rendszeresen WC-papirnak hasznalunk, orbant kovetve...
Abban viszont nagyon hibaztatom Merkelt is es az EU-s vezetoket, hogy amikor eloszor tapasztaltak, hogy Magyarorszaggal azota baj van, amiota orban fut az orszagban amokot, hogy nem nezett alaposabban az ugyek utan, nem nezte meg (akar szuroprobaszeruen) egy-egy nagyobb tamogatas utjat Magyarorszagon, es a Neppartot meg kifejezetten szenilis gittragoegyletnek tartom, akik uldogelnek a meleg szarban, es egy feloras "ejnye-ejnye"-vel el is inteztek orbant es a partjat is, ahelyett, hogy ugy kivagtak volna ot a neppart kozossegebol, mint macskat szarni,... Es persze leallitani a penzeket, mig minden egyes ugyben nem tisztazza magat egyertelmuen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@quadrocopter: ..én úgy olvastam nem értik...vagyis akkor csak bámulnak bambán...
karma1
@Klubtag: No, azert maradjunk annyiban, hogy 2004. majus 1-e ota vagyunk EU tagok, es ebbol a legtobb idot egyenlore orban toltotte ME pozicioban. Gyurcsany 2004.szeptember 29-etol 2009 aprilisaig volt hivatalban, durvan 4 es fel evet. Aki utana jott egy evre, csak viccnek volt, mert erdemileg semmit sem intezett. Es azt se feledd el, hogy 2008-ban beutott a recesszio, es ezzel egyedul Gyurcsanynak kellett megkuzdenie. Igy sem herdalta el a penzt, a gazdasagot sem hanyagolta el, orban kijelentette, hogy a Gyurcsany-kormany utan a gazdasagot jo allapotban vette at. (Mondom Bajnai nem sok vizet zavart, csak pro forma igazgatta a valasztasig az orszagot). Szerinted mi lett volna, ha orbannak kell megkuzdenie egy recesszioval? Beledoglott volna, es nem uralkodna egyhuzamban mar 8. eve.
Ja, es Gyurcsany ideje alatt mar a Bokros csomag kezdte ereztetni a jo hatasait, amit Bokros Lajos elore betervezett. Ennek volt koszonheto, hogy nem roppant ossze a gazdasag egy pillanat alatt 2008-ban.
Klubtag
@karma1: Nagyon köszönöm az áttekintést, hasznos volt a felelevenítés, úgy látszik nem nyomatékosítottam eléggé az iróniámat.
Itt azért nálunk a "bajok" több száz évre nyúlnak vissza...
karma1
@Klubtag: Egy mosolypofi a vegen a hsz-nek jeloli, hogy kozben mire gondolsz...:o)))
Jozefina
Orbán viszont mindenre csípőböl tüzel. Érvei nincsenek csak a lázítás, az ellenségkeresés és a szarkeverés minden áron. Valószínüleg a negy keleti medvétől ez az elvárás??!!
Klubtag
@karma1: ..ezért tettem ki a 9:15-ömhöz.. :D (széles vigyor), bár lehet, hogy túlzás volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.