Nem hagyták szó nélkül a határon túli magyarok szavazati jogának megvonását célzó DK-s aláírásgyűjtést Mészáros Lőrinc tévéjében, az Echo Tv-ben. Az Angard című műsorban a Magyar Idők főszerkesztője, Gajdics Ottó azt mondta, nem jogi értelemben gondolja Gyurcsány Ferencet hazaárulónak, "én ezzel tisztában vagyok, hogy ezeket az embereket tűrni kell, el kell viselni, mint a kiszáradt kutyagumit az árokparton," de szerinte az az ember és az a párt, aki a haza, nemzet, szülőföld dolgában idegen érdeket szolgál, az hazaáruló. Gajdics szerint lehet morális hazaárulásról is beszélni. Abban bízik, hogy a nemzet gyógyul, Gyurcsányék pedig eltűnnek a történelem süllyesztőjében. Gajdics a műsorban feltette azt a kérdést is, vajon ő rekeszti-e ki Gyurcsányt a magyarság köréből, vagy ő rekeszti ki magát. A DK öt nap alatt rekordnak számító, 69 ezer aláírást gyűjtött össze interneten a határon túli magyarok szavazati jogának megvonásáról.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus1
én is abban bízom, h a nemzet gyógyul és ezek a patkányok Gajdiccsal és gazdáikkal együtt eltűnnek vmelyik tömlöcben.
nezelodo
Percemberke ez a Gajdics is, vagy ahogy másokat nevez, egy kiszáradt kutyagumi, amit sok hasonlóval együtt szeretnének a torkunkon letolni. Eljön hamarosan az idő amikor ezek már kényelmetlenek lesznek a használójának, és eltűnnek a süllyesztőben.
Sámannus
@Equus1: Sajnos ezek nem egy perc alatt fognak eltűnni. Az építkezést már most el lehet kezdeni bármi legyen a 2018-as választás eredménye.ezeket a gennyes alakokat direkt félreállítással nem lehet legyőzni, mert egymást védve ellehetetlenítik a társadalmat.(jó példa erre Chile, Pinochet).
A mai ellenzék elmulasztotta a figyelem felhívást az orbáni rendszer totális nyomulására. ezért a változásokat is aprólékos munkával kell végre hajtani. Mindenkit bűnbánatra kell kényszeríteni, aki most csahol, holnap is ezt fogja tenni, ha durván teszik vele el lehetetlenítenek.. Orbánék is így jutottak a mai helyzetbe. a győztes választáson a lehetőségek csak részben teremtődnek meg. Ezért marad el minden választás után az elszámoltatás.
Nessy
Minő irodalmi magaslatban szárnyal az Echo tv! És van pofájuk az ellenzékre fogni, hogy egyre botrányosabb, vulgárisabb a beszéd stílus a médiában, a parlamentbe, a való életbe!
"jó nevelést" kaphatott anno Gajdics is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.