Vona Gábor számos kérdést érintő interjút adott, melyből többek között az is kiderült, hogy Havas Henrik könyvet ír róla.

A Jobbik elnöke a Soros-tervről azt nyilatkozta az mno-nak, hogy olyan formában, ahogy azt a kormánypropaganda sulykolja, nem létezik.

Vona Orbánról és a Soros tervről is beszélt a róla írt könyv kapcsán

(Fotó: YouTube/HírTv)

A melegekről és a melegfelvonulásról is kérdezték, amely témával kapcsolatban a korábbiaknál sokkalta visszafogottabban beszélt.

Orbán Viktorról azt mondta, ő áll a korrupciós pókháló közepén, ezért őt is el kell számoltatni.

„Nagyobb a politikai tapasztalata és rutinja – ez tény, hiszen korábban kezdte a szakmát –, de mára felelőtlen, kiégett, mentálisan megbillent ember lett belőle. A miniszterelnök feladata az, hogy az országot jó célok mentén egyesíteni tudja. Orbán Viktor ellenben ma már mást sem csinál, mint a Fidesz szavazóinak politizál.”

Könnyen elképzelhetőnek tartja, hogy még április előtt történik valami, ami kikezdheti a fennálló rendszert:

„Ha kiderül, hogy a király meztelen, komoly lavinát indíthat el a társadalomban. És ez a parázs ott van a levelek alatt.”

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Orbán Viktornak és híveinek a lámpavason van a helye.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Donáld Tramp
Te billentél meg de nagyon már két éve ! Szégyellem hogy jobbikos voltam...
peterkelemen
Orbán Viktornak és híveinek a lámpavason van a helye.
nyanya001
@peterkelemen: Én inkább a Gulágra küldeném őket életük végéig
haverostól, családostól ! Ott majd lophatnának, offshorozhatnának !
fergeteg
Vona te eszenent hülye!

Szövetkezzél a zsidókkal meg a cigányokkal. Simicska megvett kilóra baszd meg.
Ne nagyon gyere HEVES megyébe mert megnézheted magad!!!
szep napot
Ez a kis buzigyerek 2018 utan csak turistacsoporttal nezheti meg mit csinal a supreme leader az akkor mar Fidesz szekhazban. Sajnos mas part nem fogja elerni a parlamentbe keruleshez szukseget 5%-ot.
Jozefina
Ha megjelenésre, kinézésre kellene választani, asszem Vonaára szavaznék orbán ellenében. Viszont ez a kissé hol ide, hol ada beszélgetés zavaró.
kokopelli
@peterkelemen: és az ELMŰ mit mondana,hogy beß@rozzák az oszlopokat?
@Jozefina: A Vona legalább következetes akkor is,ha valkinek nem is tetszik!!
Az Orbán mint "középpályás focista" bejátszotta az egész pályát balról jobbra,
ergo igazi "politprosti" !
cikicakk55
@Jozefina: a megjelenés jelent legkevesebbet egy miniszterelnöknél,vagy pártvezérnél.Természetesen itt nem azt mondom,hogy susogós melegítőben menjen a parlamentbe,vagy mosdatlanul szőrösen,utazzon és képviselje az országot.Az embersége, a becsülete legyen meg.Legyen hatással a lopni akaró politikusi körökre.Válassza jól meg a kinevezetteket.Képviselje a népet,akik Őt megválasztották,akik Ő rá bízták a saját,gyermekeik és unokáik jövőjét.Orbán egyértelműen erre alkalmatlan.nem csak azért mert egy gerinctelen féreg,hanem azért is,mert már semmi rálátása nincs a körülötte lévő emberek,vezetők becstelen munkájáról,na meg mentálisan is teljesen le van épülve.Egy gyereksétáltatást nem lehetne rábízni,nem hogy egy egész ország vezetését .Vona jelenlegi elképzelése jó lenne,de sajnos nehéz neki hinni.Nem olyan rég volt az,mikor 180 fokkal el volt fordulva a mostani politikájától,vagy legalább is amit most mond,a jövőbeli szándékairól.Abban igazad van,hogy ránézésre Vona jobban néz ki,de de korban is fiatalabb,nem elmebeteg( még). Orbán képén ráadásul már pár éve ott van a rettegés,a hatalom elvesztésének esélye miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.