Még ha rengeteg vitát vált is ki, akkor is fontos Európa jelenéről és jövőjéről beszélnünk – fejtegette Navracsics Tibor uniós biztos pénteken a Párbeszéd a polgárokkal rendezvényen Kecskeméten.

"Azt figyeltem meg, hogy sokszor Magyarországon úgy beszélünk Európáról, mintha külpolitika lenne, mintha mi magyarok nem Európa részei lennénk, és egy külső hatalommal folytatunk veszekedést. Márpedig Magyarország Európa alapvető része"

- mondta.

Navracsics szerint úgy beszélünk Európáról, mintha nem lennénk a része

(Fotó: YouTube/Magyarország Kormánya)

A gazdasági kapcsán azt mondta:

„jól helytállunk, erőn felül teljesítünk, de nem Európa nélkül, és nem Európa ellenében. Pontosan annyira vagyunk európaiak, amennyire akarjuk.”

Navracsics szerint a magyaroknak kissé kevésbé kellene érzékenynek lenniük az unióval való vitákban. Azt mondta, ami a kötelezettségszegési eljárásokat illeti, nem kirívóan sok a Magyarország ellen indult ügyek száma, a tagállamok középmezőnyébe tartozunk – írja a Baon.hu.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Na, Tibor, létrával földúton ne közlekedj, kerüld Feltshootkát!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Na, Tibor, létrával földúton ne közlekedj, kerüld Feltshootkát!
justhpeter
@nusika: Ha Orbán tudná mit beszél, nem állna ezen a szinten.
F_Viktor
Mivel orban celja, hogy a joveben ne tartozzon Magyarorszag Europahoz...
szép új világ
Ezt nem volna baj még egyszer elmondani Orbánnak, lassan, szótagolva, hogy Ő is megértse!
Klubtag
Orbán még egyelőre hallgat, nem biztos a konzultáció kimenetelében. Olyannyira nem, hogy most csöngetett be hozzánk két fideszes fiatalember (ők mondták, hogy a fidesztől jöttek) és arra voltak kíváncsiak, hogy megkaptuk-e a konzultációs kérdőívet és tervezzük-e visszaküldésüket.
Most már csak azt nem értem (de persze azért igen), hogy mi köze két fideszes fiatalembernek így szombat kora délután, hogy mi mit tervezünk ezzel a kiadvánnyal. Várható, hogy még 8-10 párt ifjú aktivistái is felkeresnek? Akkor ugyanis készülök egy kis ozsonnyával, vagy valamivel.
cs.n.
Most tűnt fel neki? Már évek óta ez megy.
Yoda69
Nem kene altalanositani. Ez csak a fideSSre es a birkataborra igaz.
vadnarancs
Tibi vazeg most összezavarod az egybiteseknek nyomott agitszocprop dumát, félre fognak x-elni
Sámannus
Tibi hát nem vetted észre, hogy egy karóval verik a hátad?
Eladott Ország
Mi ezt már régóta tudjuk. Ezt közöld a közpénztolvaj, csúti cigány főnököddel és kleptokrata szarházi bandájával is, mert ők nem tudják, azeri demokraták lettek.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/10805583_10152887656022048_7548251176012676936_n.jpg?oh=9a285263d66f5d62d7f01f2b0ab4868a&oe=5A74845D
glorianna
Erről szólni kéne a miniszterelnöknek is, Navra.
Zeta
Navracsics úr, maga még is ezeket szolgálta, szolgálja! Pedig ezek mar 89 ben is ezek voltak, csak akkor még az eszközöket keresték a célhoz. Most a kijelölt eszközöket viszik haza , hogy más ne találjon célba!
csipetke
Úgylátszik,ő még nem tudja,hogy az EU példa nélküli eljárást indít Orbán ellen,a Civilhetes szerint.Sajnos erre csak jövő szeptemberben fog sor kerülni.Megy előre ez a kicsi ember,pisál széllel szemben,de mi fogunk elázni.Tényleg birkák vagyunk...
tudode
Navracsicsnak, aki ÁTÉLTE a Fidesz frakcióban a DRÁKÓI FEGYELMET!
Ő is anno azt zengte, amit a VEZÉRHANAGYA DIKTÁLT. Vállalta, hogy döglött lónak HITT EMBERBE RUGDOSOTT, de MÉG MINDIG tőle retteg legjobban!
.
Nézzük csak EZ VOLT A MÓDI, és ma is EZ A MÓDI a VEZÉRHANGYA siserehadában!
.
----- Navracsis - Gyurcsány 2007.03.05.
www.youtube.com/watch?v=yAwgB_GcuB4&t=40s
.
Másik óberkodása Gyurcsánnyal:
.
www.youtube.com/watch?v=OZCyEHzdNys
.
És ezek SZENTSÉGTELENÍTIK MEG még mindig az ORSZÁG HÁZÁT, a kofákat meghazudtoló stílusban.
.
Navracsicsnak TUDNIA KELL honnan, milyen minőségű embertől fúj az EU-ra is a passzátszél!!!
.
Miért nem hívja fel a figyelmét VOLT FŐNÖKÉNEK, hogy NE RÓKÁZZON ABBA A TÁNYÉRBA, amelyből NAPNÁL IS VILÁGOSABBAN, a hírek szerint is átlagon felül jól él, és nem csak ő!!!
mackoka46
Sajnos, egy félázsiai mocskos gecinek vagyunk foglyai itt Európa közepén.
kereső
Azt figyeltem meg, hogy sokszor Magyarországon úgy beszélünk Európáról, mintha külpolitika lenne, mintha mi magyarok nem Európa részei lennénk, és egy külső hatalommal folytatunk veszekedést. Márpedig Magyarország Európa alapvető része"Nem kellene ezt kiterjeszteni az egész országra.Miért nem azt mondja, hogy a magyar kormány beszél igy Európáról.
Zeta
Ezt inkább O.nak kellene megemlíteni! Hátha megint megkapná, nem tudja mit beszél!
JAJMÁR
Mi "úgy beszèlünk" ?.èn ugyan nem, èn bèkès ember vagyok, nem hat meg a kormány meg a habonymèdia.
Qqberci
Navra még nem tudja, hogy mi Nyugat-Balkán vagyunk?
terlasz
@Shikari: Nem tudom, hogy mit vártál Európától, de Európa is többet várt tőlünk, az biztos.
Eladott Ország
Az a baj, hogy miután Orbán Viktor és zenekara minden megszólalásával Európa ellen uszít,
minden elvetemült lépését Európa haldoklásával legitimálja, amely Európát vagy ő, vagy senki
más nem képes megreformálni, miközben reggeltől estig megy a duma arról, hogy kettős mérce, hogy azért szopatnak, mert mi magyarok vagyunk, Navracsics Tibor megszólalása úgy hangzik, mint egy gyomorból jövő, cinikus röhögés. A koreográfia része, ami után a függöny mögött harsányan megveregetik egymás vállát, hogy milyen szép munka volt.
Az a baj Navracsics Tibor nem remélt őszinteségével, hogy közben nem lehet megfeledkezni
erről: évek óta kemény vergődés megy azért, hogy ez a nép meggyűlölje a liberális, viszonylagos jólétben élő, toleráns, nyitott demokratikus Nyugatot, és lehetőleg elhiggye, hogy az ázsiai, afrikai diktátorokhoz dörgölőző, Putyin-rajongó államvezetés jár a jó úton. Mindenki más síkhülye. Hogy ezt még nem sikerült tető alá hozni, és a magyarok még így elhülyítve, rongyossá szopatva, megfélemlítve is Európa-pártiak, az nem Navracsics Tibor érdeme. Ahhoz, hogy még egyáltalán valaha komolyan lehessen venni, amit mond, ahhoz több kellene. Szembemenni a jelenleg zajló lánctalpas pusztítással, elhatárolódni, megköszönni az eddigieket és otthagyni a francba az egész fideszes elmebajt. Na, az lenne igazán európai. Nem véletlenül nem fog bekövetkezni.
herczeg0210
Ezt tudja meg a Don!? Különben meg a "mimagyarok" nem azonos a mi Magyarok-kal!!!
terlasz
@Shikari: Ja, és megkapta Orbánt, aki jól megcsapolja a népnek szánt támogatást. Egyébként, érdek nélkül semmi nem működik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.