Mintegy 3,9 millióan támogatnák Orbán Viktor miniszterelnökké választását, tehát a magyar választópolgárok közel fele.

A Nézőpont Intézet a Magyar Idők számára készített reprezentatív közvélemény-kutatást a témában. Ezek szerint Vona Gábort, a Jobbik elnökét a teljes felnőtt népesség nyolc százaléka, 660 ezer szavazó szeretné kormányfőként látni, míg Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje félmillió támogatót tudhat maga mögött, így hat százalékon áll. Gyurcsány Ferenccel az emberek öt, Karácsony Gergellyel pedig négy százaléka szimpatizál, ami 410, illetve 330 ezer választópolgárt jelent.

A Nézőpont Intézet szerint majd 4 millió magyar akarja Orbánt miniszterelnöknek

(Fotó: YouTube/Kormány.hu Sajtószoba)

Fodor Gábor 160 ezer főnek, tehát a felnőtt lakosság két százalékának bírja a bizalmát, míg Fekete-Győr Andrást, a Momentum mozgalom elnökét a szavazásra jogosultak egy százaléka, vagyis 82 ezer fő támogatná egy miniszterelnök-választás esetén.

(MTI)

83 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
@tudode:
.
Folytatás karakterhiány miatt, a téma fontosságára való tekintettel:
.
2. tevékenységéért felelős az Országgyűlésnek,
3. részt vehet és felszólalhat az Országgyűlés és bizottságai ülésein, az ülésen való megjelenésre az Országgyűlés és az országgyűlési bizottság kötelezheti a Kormány tagját.
A miniszterelnök munkáját az általános politikai koordinációért felelős miniszter által vezetett minisztériumban működő Miniszterelnöki Programiroda segíti.
----------
.
A közös vagyon osztogatása MINTHA NEM TARTOZNA A FELADATKÖRÉBE!
.
Az országnak NEM ÁRTANA, hogy az ÉLET, ÉS HALÁL URA némi államháztartási ismerettel "is" rendelkezne, de ezt az ILLIBERÁLIS melót szakmailag úgy lehetséges ellátni, mint a (bocs.) a bányaló, elegendő FELOLVASGATNI a RÉMÁLMAIT, amelyre nem VOLT PÉLDA MÉG A PÁRTÁLLAMBAN SEM!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.