2015: Soros Györgyöt ekézni a kormányzat részéről nem új passzió. Az a fajta conteo, hogy a jelenlegi problémákról tehet Soros György, illetve az, hogy a migránsok és embercsempészek között van kapcsolat, mégsem egészen nélkülöz minden alapot. Legfeljebb az az alap a plafonról lóg lefele. Ahhoz képest, amit Orbán Viktor legutóbb előadott. Ha abból indulunk ki, hogy egy egységes szövetségi rendszer lokális felrúgása, a globális együttműködési keretek egyoldalú értelmezés-váltása mindenképpen politikai zárvány kialakulásához vezet, az alighanem belátható. Amennyiben egy ország nekiáll kerítéseket emelni, akkor az óhatatlanul egyfajta láncreakciót válthat ki. A magyar kerítés kerülőutakat, más országoknak fokozott terhelést jelent. Ott felerősödhetnek a kerítést pártoló hangok, és esetleg újabb sövényeket terem. Az így átrendeződő menekült-útvonalak újabb országokban szereznek támogatókat a kerítéseknek. S mire az EU esetleg felébred, addigra egy kerítésekkel szabdalt...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Ez a csúti víziló mindenkit gyűlöl,aki él és mozog. Tényleg elmegógyintézetbe kellene már zárni és végérvényesen ott tartani!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Ez a csúti víziló mindenkit gyűlöl,aki él és mozog. Tényleg elmegógyintézetbe kellene már zárni és végérvényesen ott tartani!
Hellcat
Persze amikor 88 ban taknyos egyetemistaként havi 20ezret rakott a zsebedbe akkor jó volt mi? Az akkori átlagkereset kb háromszorosa volt...nem dolgozott ez a faszkalap soha, mindene más pénzéből van.
GeoCravker
@Hellcat: Beleértve azt is, hogy a szakdolgozata is már egy okádék volt.
nyanya001
Mi is téged te szarkavaró nemzetrontó tolvaj !
szaboria1
@Hellcat: Bocsika de én 88-ban 2200.-ft/hó fizetésért dolgoztam.
Hellcat
@szaboria1: Akkor a 9 szerese...mégjobb...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.