Két hét múlva kerülhet sor Dobrev Klára ügyészi kihallgatására Czeglédy Csaba ügyében. A vádhatóság azután indítványozta Gyurcsány Ferenc feleségének kihallgatását, miután cége, az Altus Zrt. több kölcsönt is nyújtott az előzetesben ülő baloldali politikusnak. Az Origo információ szerint Gyurcsány feleségének a cége nem baráti kölcsönt adott Czeglédy Csabának, így az üzletszerű tiltott pénzintézeti tevékenység gyanúja is felmerülhet az Altus Zrt.-vel szemben. Gyurcsány Ferenc korábban úgy nyilatkozott, idén kereste meg őt Czeglédy, hogy pénzügyi gondjain segítsen, azonban az is kiderült, hogy a volt miniszterelnök ismét nem mondott igazat, mert Czeglédy és az Altus között tavaly jött létre egy kölcsönszerződés 78 millió forint értékben, ráadásul Gyurcsány arról is beszélt, hogy ők is vesztettek pénzt, miközben Czeglédyék azt kamatostul visszafizették.

Forrás: figyelo.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
Felháborít(miközben politikai húzásnak jó-a Fidesz részéről), hogy a férgek helyett az állam kártalanít(az adófizetők pénzéből).
Nessy
Toto kutyát el ne feledjék kihallgatni!
Sziszifusz
@36:
Mielőtt annyira felháborodnál, tájékozódj de ne csak a kormányközeli híradásokból.
Ténylegesen mekkora összegről van szó, tudod e ?
36
@Sziszifusz: Mekkora az az összeg?
bencemacska
Amiben Budai Gyula, meg Tompika keze benne van az milyen ügy lehet?
OV Magyarországán kölcsönpénzből csak OV barátai élhetnek -JÓL!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.