Halmazati nemzetbiztonsági kockázatra hivatkozva egy 10 kérdésből álló levelet írtak Wolfgang Waldner osztrák nagykövetnek a HírAréna és a Hírháttér vezetői, Molnár F. Árpád és Domján Tibor, valamint az állami koncepciós perek további áldozataként nevessé vált emberjogvédő és állatvédő újságíró, Kovács Adrienn Nikoletta. Hozzá kell tenni: az ilyen leveleket - függetlenül attól, hogy az adott nagykövetség mit reagál - a világ összes nagykövetsége esetében maga a nagykövetség továbbítja és külön jelentést írnak róla az adott állam kormánya és nemzetbiztonsági szervei számára. Magyarul ilyen ügyekben a csend is sugárhajtóműként robajlik és tesz tanúbizonyságot jóról és gonoszról. Jóról és gonoszról.   Sz. L.

Forrás: hirarena.com
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Egyébként amit a végén írnak, az igaz. Kecskeméten szokták ilyenkor kezelni Lévai Anikót.
lusta
Egyébként amit a végén írnak, az igaz. Kecskeméten szokták ilyenkor kezelni Lévai Anikót.
Béla333
A kérdés 2014-es! És a válasz? Volt vagy nem volt?
Az is érdekelne!
Zeta
@lusta: valamelyik nap az gyik tv adón is ezzel foglalkozott egy betelefomáló.
simmering73
Jogunk van tudni, hogy Magyarország miniszterelnöke beszámítható állapotban van e? Mert jelenleg úgy néz ki, hogy nincs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.