Jelenleg öt ügyben zajlik nyomozás az Országos Roma Önkormányzat ellen.

Farkas Flórián: "a sikereim fájnak az ellenzéknek, ezért támadnak"
Fotó: Youtube

A Népszava értesüléseit a rendőrség és az ügyészség is megerősítette az RTL Klub Híradójának.

A Központi Nyomozó Főügyészség hivatali vesztegetés elfogadása, a Fővárosi Főügyészség a másfél milliárdos "Híd a munka világába program" körüli visszaélések, a Budapesti Rendőr-főkapitányság pedig csalás, hűtlen kezelés és hivatali visszaélés miatt folytat eljárást a szervezet ellen.

Farkas Flórián az RTL Klub kérdéseire már egy éve nem válaszol, a Demokratának viszont megsúgta,

"szerinte csak az fáj az ellenzéknek, hogy milyen sikereket értek el a vezetése alatt, és ezért támadják..."

Farkas havi 1,2 millió forint fizetést vesz fel, és egy 220 négyzetméteres belvárosi irodát is bérelnek neki. Ha erre gondolt, akkor tényleg sikernek tekinthető, amit elért.

Balog Zoltán néhány hete a Lungo Drom konferenciáján azt mondta:

Farkas Flórián az első cigány vezető Magyarországon, akivel érdemben lehet és lehetett együttműködni.

Az Országos Roma Önkormányzatnak az elmúlt huszonöt évből volt négy "botránymentes" éve, amikor Farkas Flórián volt az elnök

– közölte az emberi erőforrások minisztere.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nils Holgersson
Sikereid?! Az hogy 20 évesen 10 hónap alatt a böriben végezted el a 7-8. osztályt összevonva?!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Mészáros Lőrinc Orbán strómanja is ezt szokta mondogatni. Ez egy ilyen fideszes gyenge és hazug érv, amit mindegyikük használ. Bűnös vagy te is Flóri mész a sittre ha akarod ha nem.
tudode
Ön viccel Farkas koma, mert NEM CÁFOLTA senki, hogy hírős CSÁVÓ LETT???
.
---- CÉLPONT - Farkas Flóriant kerestük
www.youtube.com/watch?v=TTr5rV_U_y0
.
--- CÉLPONT - Korrupció kicsiben és nagyban
www.youtube.com/watch?v=klhXlUN7bSA
.
--- CÉLPONT - Megpróbáltuk megdicsérni miniszter flórit
www.youtube.com/watch?v=tTGqHjOkDJk
.
SZOLGÁLUNK, ÉS VÉDÜNK, DE kiket, miket, miért, meddig???
Clavigo
Ennek a kibaszott réti négernek 1,2 millát fizetünk ..havonta ?
lampa laz
Ezekre a sikerekre gondoltál te kis füstös? Komoly felívelő pálya...

"A Központi Nyomozó Főügyészség hivatali vesztegetés elfogadása, a Fővárosi Főügyészség a másfél milliárdos "Híd a munka világába program" körüli visszaélések, a Budapesti Rendőr-főkapitányság pedig csalás, hűtlen kezelés és hivatali visszaélés miatt folytat eljárást a szervezet ellen."
Nem tartom valószínűnek, h ezt bár ki is irigyelné tőled kormos. Ha úgy hozza a széljárás, h veled ellehet egy nagyobb ügyet kenni, akkor a fideszes haverjaid be fognak áldozni. A helyedben én nem tudnék nyugodtak ajcsikázni, mert tekjaniék bármikor felébreszthetnek.
Fradigege
Jáj, zsámó. A tesó szeret. Ha én lennék hatalmon, tééé gyík, mennél a lámpavasra, more!
csipetke
Öt feljelentés van ellene,ez tényleg marhanagy siker! Bár,ha belegondolok,hogy honnan jött ez a mozdonyszőke fazon,ott lehet,hogy tényleg siker,ha az ember ellen "csak"öt feljelentés van...
bencemacska
Szerintem igaza van!
Talán nem sikeres ember, akinek 1,2 millió Ft-t fizet havonta a magyar állam a lopásért!
Szerintem ő osztja az észt a kormánynak a sikeres fosztogatáshoz. Azért becsülik meg annyira!
Cicamama55
Akkor amit ellopott, az a sikerpénz volt?! :(((((((Beszámolhatna róla, miben volt olyan sikeres?!:((((((Erősen dobogós helye van a Nemzeti Haszontalanok listáján! :((((((
Itthon vagyok.
"szerinte csak az fáj az ellenzéknek, hogy milyen sikereket értek el a vezetése alatt, és ezért támadják..." Mert ők nem kaptak ennyit a visszaosztásból. Csúnya dolog az irigység. Ez is angyal a fideß-ből.
nusika
... a fönök is azt mondta, hogy minél jobban ellenzik, még tovább építik a kisvasutat. Flóri, pedig minél jobban támadnak a sikereimért, annál jobban fogok lopni!
Szégyen amit műűűűűűűvelnek , ez nem nemzeti!!!
Béla333
Bűnözői körökben biztosan sikeresnek tartják ezt a Flóri gyereket!
Minden relatív!
mackoka46
Ez a tolvaj mocsok képviseli a geci félcigányt. Bár a nemzethy geci sikeresebben lop és rabol mint ez.
bakegya
Orbán tesó ez is-számtalan enyves kezű veszi körül a pávatáncost!!!
cikicakk55
Na füstöspofa! Használd ki még szabadon vagy. A sitten rassztársaid vannak 80%- ban. Na azok tényleg irígyek rád és alig várják,hogy egy légtérbe kerüljetek. Ne is reménykedj abban,hogy egy kocsmában találkoztok majd. Te mégy hozzájuk jó pár évre vendégségbe. Nem az a kérdés,hogy ez tényleg megtörténik- e, hanem az,hogy mikor? 5 bűnügyben folyik ellened eljárás és ezt még a szintén bűnöző főnököd sem tudja sokáig fedezni. Ahogy szorul a hurok az Ő nyaka körül,te leszel az első akit beáldoz . Lölő lesz a második. Benn a viccházban már készítik a szappant számodra. Hosszú távra ne pakold meg otthon a hűtőt. Ja! Én is az ellenzék,sőt az ellenség vagyok. Várom a napot mikor rákerül a még véletlen sem arany karkötő az enyves mancsodra.
quadrocopter
Cigó! A "sikereid" nekünk 1.6 milliárdba kerültek, hogy rohaggyá' meg élve a cipődben!
Zeta
Sikeresen ennyit lopni, ráadásul büntetlenül. Tényleg irigylésre méltó.
És ha nem évül el? Akkor? Akkor nincs irigység!
Desischado
Hát ha az siker, hogy ennyit tud lopni... Nekem a siker mást jelent. Remélem, cikicakk55-nek lesz igaza, a börtönt illetően. Rád rohadhatna már a lakat, rászolgáltál ezerszeresen!
szaboria1
@Shikari: Miért miért mert a nagy tesó védi az az O.V.
Klubtag
Egy primitív szarházi pofátlan tolvajlása az nem siker, hanem bűncselekmény, amit a többi hozzá hasonló - éppen kormányon lévő - bűnpártoló fedez...ezt még a rinocérosz arcbőrrel előadott debil nyilatkozat sem változtatja meg, csupán csak azt igazolja, hogy romlottabb a sok évi átlagnál. Beleillik a most regnálók díszes társaságába...
csipetke
@Shikari: Nekem még nincs,ha lenne,tudnék róla,de te olyan vehemenciával véded ezt a rablóbandát,hogy gyanítom,közéjük tartozol.De rossz helyre keveredtél,mert itt mindenki utálja őket,meggyőzni itt senkit sem fogsz,nem világos,miért szaggatod a klaviatúrát feleslegesen...
justhpeter
Akárhogy is van, a nemzeti együttműködés legnagyobb sztárja a Flóri, hiszen még a gazdaállata is foggal, körömmel védi.
papa.49
Nagy siker vagy koszos cigány ha felkötnének is kevés volna büntetésnek, lopsz mint a szarka, hogy a holló / cigány csirke / mondja a szemednek ,,csecse bogyó,, !!!
Klubtag
@justhpeter: ...ennek két oka is lehet. Egyrészt túl sokat tud, de a másik, ami veszélyesebb, hogy sötét is , bunkó is, meg szeret (ha engedik neki) beszélni. Na ezt az utóbbit kell kezelni - pénzzel, bujtatással, ígérgetéssel - mert még elszólja magát a kedves rokonnyal kapcsolatban.
simmering73
Ezt hívja Amerika Orbán díszcigányának.
csipetke
@Shikari: Még egyszer mondom,lassan olvasd,hogy megértsd:,számodra rossz helyre keveredtél.Neked itt nem terem babér,se egy jó szó.És hogy mi lennénk hazaárulók?!Szerintem olvass egy kicsit erre-arra,hátha tájékozottabb leszel.Bár nem hiszem,mert azt látom,te is agymosáson estél át,és a tetejében még szemellenző is van rajtad,mint a többi fityiszesen.Részemről ezt a vitát lezártam.
elnyomott
A cigányok elmaradott helyzetének, rossz megítélésének egyik legfőbb okozója ez a senkiházi!
Eladott Ország
Milyen sikereket értél el? A milliárdok eltüntetését? Te analfabéta, a csúti cigány strómanja. Már rég börtönben volna a helyed. Arcpirító a pofátlansága.
Eladott Ország
A cigányság Rogán Antalja, Bencsik munkásőr "demokrata" újságjának megsúgta, "szerinte csak az fáj az ellenzéknek, hogy milyen sikereket értek el a vezetése alatt, és ezért támadják..."
A szél összefújja a szemetet...
Nils Holgersson
Sikereid?! Az hogy 20 évesen 10 hónap alatt a böriben végezted el a 7-8. osztályt összevonva?!
sokanvagyunk
Ezeket a rendőrség és az ügyészség - rendszerektől függetlenül - folyamatosan támadják.
maci0427
Basszus ! Az utcai villanypózna is röhög ezen !
magyarbakancs
Arra kérem a magasságost csak fél órára hagynának vele egyedül.
A fantáziátokra bízom a többit.
Clavigo
Retekfejű...20 évesen sikerült a nyolc általánost elvégezni...vagy csak kibasztak már onnan is,, mert reménytelen voltál...More..legyen egy nagy ünnep nálatok...Mindenki álljon,,csak Te feküdjél,,,,,oszt anyád sírva adja Rád a fehér inget,,meg a papír talpú cipőt...Szarházi !!
nusika
...ez az ember, lenne a CIGÁNYOK PÉLDAKÉPE??? Farkas Flórián egy nagy fának egyik romlott gyümölcse!!! Hiába "permetezzük" a fa csak rohad tovább. Annyira kukacos már az összes gyümölcse, hogy csak a fa kívágásával lehet megszüntetni.
kereső
Nekem nem a "sikereid" fájnak, hanem az én pénzem, az a (z)1,6 milliárd forint,amivel nem tudsz/nem akarsz elszámolni,sem te,sem a védőszented.
Sámannus
Igen, bizonyos körök ben ez is siker. A lóvácska már meg van, csak meg kell valahogyan tartani.
dr. prédikátor
Na ide figyuzz te geci koszos réti nigger!!! nem a "nem létező sikereid "fájnak, hanem te fájsz az egész országnak te rühes!!!
Jozefina
A cigányságnak kell elsősorban megszabadulnia ettől a féregtől!!!??
namihami
Én láttam a sikerei teljes listáját.
Volt vagy 600 oldal, sűrűn gépelve. A Háború és béke könnyű nyári olvasmány volt ahhoz a felsoroláshoz képest.
---Viktor, jöhet a bankszámlámra a támogatói pénz.--- (x)
nezelodo
Igaza van a dr flórinak! Az ó egyéni sikere sok százszorosa tolvajlásban annak, amit azok az ellenzékiek csoportosan csak gondolatban mertek ellopni. Gondolom mostanra már látják az ellenzékiek is, hogy gátlástalanul lophatnak, ha beállnak közéjük, és nyalják a hátsóját a dakota vezérnek.
Zeta
Orbán szerint , ha valakit támadnak az a tisztelet jele. Flóri meg azt, hogy irigylik a sikereit. Két ilen remek embert , hét üres faluban sem találni!
bencemacska
Hát örüljünk a sikerének! Holnaptól egy fitying támogatást sem kell adni a bandájának, ekkora sikeres ember el tudja őket tartani a lopott holmiból.
Ha nem adja önként, verjék ki belőle!
Én is megyek hozzá segílyér, mer én nem vagyok sikeres, mióta narancs uralom van!
CsipkeRózsa
Úgy látszik, komolyan vette Balog dicséretét.
papa.49
@CsipkeRózsa: Egyik cigány dicsérte, a másik cigányt ...
nemfideszes
Erre mondják azt, ha egy fideszes leugrik az egójáról az IQ jára akkor szörnyet hal.
magyarbakancs
@lópicigáspár: "A fene a gusztusod! :))))"
Gusztusom, fél óra elég lenne ,hogy ki elégit sem vágy álmaimat.
lópicigáspár
@magyarbakancs: Hát ez elég félreérthető ám!!! :))))
magyarbakancs
@lópicigáspár: "Hát ez elég félreérthető ám!!! :))))"
Szándékos figyel mert csalok
kokopelli
@nusika: ..,hogy a faterékat idézzem: Ez a hímtag tényleg állandóan "siker" !? ;--)
nusika
@kokopelli: ...ezt a farkas flórit kellene e "remek" fideszes író autója elé állítani és megvárni a reakciót..szereti a cigányokat!!
olkt.hu/content/megkurhatnad-anyadat-szajba-tiszai-baratom-igy-szolt-a-nagy-nemzeti-iro

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.