Békés tüntetők 30 fős csoportjára 300 rendőrt vezényeltek ki 2016. július 6-án, olyan feszültséget okozva ezzel, hogy tömegek jelentek meg a kis csoport mellett. Amikor a rendőrség akciója olyan reakciót váltott ki a megrémült,és így– később – dühödt tömegből, hogy viselkedésük, amit a mindennapi életben talán kirívónak lehetne tartani, de törvénytelen karhatalmi presszióra adott reakcióként, bejelentett tüntetésen teljesen természetesnek mondható. A tömegből fél év – bírói engedélyhez kötött – adatgyűjtés után, kiizzadtak 9 bűnelkövetőt, majd egy év után vádat is emeltek e Ligetvédők ellen. Az elmúlt 7 évben szándékosan nem használtam a diktatúra kifejezést, mi több, meg is kritizáltam azokat, akik így tettek. Egyrészt, hogy ne hiteltelenítse az érdemi mondanivalót, másrészt, hogy ha az valóban bekövetkezik, ne legyen rá érzéketlen a befogadói idegrendszer. Hozzáállásom akkor változott meg, amikor két közigazgatási alkalmazottat be nem következett, feltételezett károkozásért...

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@Shikari: Legalább nem szartak maguk alá,,,mint a nemzethyy haverjaid...Nem gyujtogattak,,nem törtek zúztak...Ezeket hogyan tudnád minősíteni ??
tudode
Ez a RENDSZERTELENSÉG olyan öszvér, se ez, se az, olyan amilyen BIMBÓDZÓ ILLIBERÁLIS IZÉ, zsákutca, hasonlít a KITALÁLÓJÁRA. Ma ez az igazság, aztán mégse inkább ez, az, amelyet LEGJOBBAN fejez ki, amelyet a KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓNAK üzent, javallt, vagy mégse? ajtó nyitogatásáról, csukogatásáról??
.
---- Orbán Viktor üzenete a fiataloknak 2007-ből
www.youtube.com/watch?v=NtKwEovr5Wo&t=5s
.
Lehet, hogy a kedves FIATALOK IS alzheimer-kórbab szenvednek?
Nem emlékeznek az útravalóra???
.
mackoka46
Teljesen nyilvánvaló, hogy önkényura van az országnak, ami már rég nem jogállam.
Nem a lóláb lóg ki, hanem látszik az egész ló. Európa közepén a 21. században nem akármekkora skandalum. No de hát itt létezik 2 millió feslett erkölcsű vagy agyhelyű ember, és a csalfa fidesz választási csalási törvénye szerint ez totális hatalmat biztosít.
Clavigo
@Shikari: Szép nagy barom vagy,,ember. Rajtad gyakorolja az állam az erőszakot,,,meg a mutterodon,,,,,seggfej.
cikicakk55
Elolvastam az egész cikket.Biztos öreg vagyok már,de kb a felétől elvesztettem a fonalat.Odáig megértettem,hogy maffiaállam működik.Megértettem,hogy van egy keresztapa és annak a közvetlen családjai piramis szerűen épülnek fel. Tulajdonképen ez a pénzmosásra megy.A keresztapa alá rendelt első fokban vannak a rokonok,alattuk a barátok és azok alatt az ismerősök,vagy valamiért a közvetlen környezethez,tehát a maghoz épülő emberek,akik cégeket,vállalatokat vezetnek.Ők kapnak meg minden közbeszerzést és ott legalul kezdik tisztára mosni a pénzt.Minél feljebb érünk, a pénz annál tisztább.Ezt eddig ennyire érthetően még soha nem olvastam,bár sejtettem,hogy ilyesmi van a dologban.Az is értem,hogy csak annyiban különbözik a nálunk működő maffia a Szicíliai, Olasz,Kínai maffiához képest,hogy még nincs emberéletet követelő megtorlás.Van biztos,csak még nincs annyi,hogy nyilvánossá váljon,mert még titokban lehet tartani.Na innentől veszítettem el a fonalat,bár volt amit értettem,de így a ligetvédő programmal illusztrálva a Magyar maffia államot,számomra már bonyolult,mert gazdasági háttér is van benne,azt meg nem értem.Ráadásul a vége felé már túl sok szervezet,túl sok érdek áll a dolgok mögött.Minden esetre érdemes elolvasni a cikket.
Clavigo
@Shikari: Nem sokan állnak Veled szóba,,,,azt látom. Kivétel olyankor ,,mikor " rongálnak "...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.