A hívek úgy tudják, az orosz egyház és az orosz állam nem adott pénzt, miközben korábban ígéretet tett rá. Nem halad az orosz ortodox templomok felújítása, pedig az egyház már márciusban megkapta a kormánytól a renoválásra szánt 2,4 milliárd forintos állami támogatást, de a hívei körében nem tud elszámolni. Annak ellenére sem halad a kivitelezés, hogy nyáron a budapesti Nagyboldogasszony-templom felújítását nemzetgazdasági szempontból is kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánították. (Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a budapesti istentiszteleti hely egyik tornyát már rendbe hozták egy korábbi támogatásból.)

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Pikáns. Putyin ígért egy kis pénzt, vagy az orosz egyház???
lampa laz
Ezt a "kis zsebpénzt" ki bulizta el fiúk?

"Nem halad az orosz ortodox templomok felújítása, pedig az egyház már márciusban megkapta a kormánytól a renoválásra szánt 2,4 milliárd forintos állami támogatást, de a hívei körében nem tud elszámolni"...
nemhátmert,
...ennyi pénzből lehet venni egy-két lepukkadt belvárosi ingatlant, kastélyt, budai villát, kempinget, szállodát stb...

Kevesebb lenne az arany azokon a giccses templomokon, olcsóbban megúsznák, egyébként is förtelem ahogy kinéznek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.