Sok nyugdíjast csalódás ért a novemberi nyugdíja utalásánál, kevesebb pénzt kapott, mint amennyire a kormányzati nyilatkozatok alapján számított.

A kisnyugdíjasoknak ráadásul alig néhány száz forintot jelent a kötelező emelés. A Hír Televíziónak nyilatkozó idős asszony havi emelése például a 400 forintot sem éri el.

Sokan nagyot csalódtak a nyugdíj-kifizetések miatt

Problémás kifizetésekről a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár is tud, ő azt mondja, hogy aki nem a várt összeget kapta, forduljon a nyugdíjfolyósítóhoz.

Maradt 3980 forint, ezt elosztottam tizenegy hónapra, mert annyira kaptuk, 360 forint jut egy hónapra, ugye?

Az Ózd mellett élő Buri Lászlóné azt számolgatta, mennyit emeltek a nyugdíján. Hozzátette: az alig több mint 60 ezer forintos nyugdíjából ezután sem jut többre.

Örültem a prémiumnak is és ennek is, csakhogy ez a 360 forint emelés nemcsak nekem okozott csalódást, de sok nyugdíjasnak. Félrevezettek bennünket. Mondjuk jól jött, meg jól fog jönni a 10 ezer forint is

– mondta a kisnyugdíjas asszony.

(hirtv.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

84 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@Kristaal: Rengeteg igazságot írtál le, köszönet érte. Könnyű úgy ugatni egyeseknek, hogy nincsenek ebben a helyzetben, mint te vagy. Én is úgy állok, hogy levágott lábfejjel, sebes /fekélyes/ talppal dolgoznom kell, mert nem elég a nyugdíj a rezsire, a gyógyszerekre, /csak a kötszer havi átlagban 20 ezer a talpam végett / jó időnként a kezelő orvosom tud felírni valamennyit de az soha nem elég, és a kaja. Ha valamit akarunk venni, vagy az unokáknak karácsonyra, húsvétra akkor azt hónapok alatt tudjuk csak összekuporgatni. Mert ugye nincs ugyan INFLÁCIÓ, az okosok szerint de menjél be a boltba, és rögtön kiderül, hogy EZ IS CSAK EGY MÉRETES HAZUGSÁG NEM EGYÉB !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
peterkelemen
Jól átvertek több százezer nyugdíjast. Legalább tudni fogják, hogy bárkire, de a Fideszre NE SZAVAZZANAK!
papa.49
@Eladott Ország: Ez a gyökér minisztériumi főtanácsadóként ment nyugdíjba, gondolom vagy 500 ezer forinttal, így könnyű ugatni !!!
JAJMÁR
@emerencia: így igaz. AĻkalmazottnak lenni ma a legkiszolgàltatottabb helyzet. lèlekromboló, amikor semmi ès senki se szàmít, bàrmelyik "kollèga" bàrmikor "hàtba szùrhatja" a tàrsàt.
Kevès kivètellel, mert biztos vannak jó közössègek is.
Lepényleső
"Ne figyeljenek oda arra,amit mondok,egyetlen dologra figyeljenek,amit csinálok!"
Bán"
Figyeljék a kezemet,mert csalok!"
Rodolfo
A mondandó között van különbség? Nem hiszem.
Beosztás szerint? Az egyik titulus,miniszterelnök,a másik szakma,bűvész.
Eladott Ország
"Az emelés 2,6 millió nyugdíjast érint, amely után az átlagnyugdíj összege havi 120 825 forint. " Akkor valami nem igaz. Vagy nem medián átlag, fidesztSTAT jelentés? Töke van a menyasszonynak, ha sokan csalódottak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél