Egy Tolna megyei milliárdos agrárvállalkozóval volt közös cége Hadházy Ákosnak, de késõbb Hadházynak távoznia kellett a cégbõl, és édesapjával kezdett el közösen üzletelni. Korábban kiderült, hogy Hadházy Ákos édesapja is segédkezett az állami földek megszerzésében egy helyi zöldbárónak. Hadházy Árpád...

Forrás: origo.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@karma1: állítólag ezt már többször megcáfolták, de ez persze az origo & tsait nem szokta zavarni! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@nemfideszes: ha valaki önmagáról leírja, hogy a kozépiskolát úgy tudta vefejezni hogy közben dolgoznia kellett a költségek kifizetéséért és rá tíz évre már multimilliárdos az biztos nem örökölt.
...és aki azt állítja, hogy az okossága hozta a vagyont az hazudik...
...kb ennyi amit ha akarsz akár cáfolhatsz is.
nemfideszes
@Csizmás Kond: Most akkor elárulok neked egy nagy "titkot". Rengeteg olyan ember szaladgál a világban aki még iskolás korában csóró volt aztán felnőttként gazdag lett. Ettől még önmagában senki nem lesz tisztességtelen.
Gyurcsány vett egy céget a privatizáció idején, és ahelyett, hogy darabokra szedve értékesítette volna, mint ahogy ezt tette széles gabika az Ikarussal, tíz év alatt egy prosperáló céget hozott létre, mely a versenypiacon is megállta a helyét. Az, hogy "multimilliárdos" lenne erős túlzás, minek után a 100-as listán is csak 50. helyig jutott a maga 3.5 milliárdjával. Szemben a föld buta gázszerelővel, akinek se diplomája, se nyelvismerete, de röpke két év alatt (tehát nem tíz!) az 5. helyre került a 120 milliárdos vagyonával...és akkor még nem beszéltünk a tiborcz vagy az orbán család meggazdagodásáról... a csuti patkánynak úgy van több milliárdos vagyona, hogy ő maga soha sem dolgozott a gazdaságban, nem voltak cégei (mint Gyurcsánynak)... csak offshore haverjai és strómanjai... de gondolom ez még véletlenül sem zavarja be az erkölcsi iránytűdet...
www.serfozoistvan.hu/szemtolszembe/orban-vagyona/
Ami meg Gyurcsány "okosságát" illeti:
www.youtube.com/watch?v=1fVIWQNlavI
... márpedig ő soha sem hazudik, mint tudjuk...
Csizmás Kond
@nemfideszes: ...te ismét kertelsz...amúgy nem érdekel sem a te prókátorságod, sem gyurcsi vagyona.
karma1
@kiscsillag66: Valoszinu tisztazta magat, nem tudom. De azota nem vizsgal egyetlen, foldmutyival kapcsolatos korrupciogyanus ugyet sem - es ez is teny.
Talan pont azert, mert nem ohajt bekavarni sem a futyisznek, sem a sajat szuleinek, akarmilyen part tagjai is legyenek (a szulei).
Nagyon dicseretes, amit muvel a korrupcioellenes vizsgalodasaival, en is csipem Hadhazyt.
karma1
@kiscsillag66: Mint rendesen...:o)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.