Először nyilatkozott kimerítően a Kúria döntése óta a tolvajt üldöző Katona Andrea, akit végül egyetlen vádpontban sem találtak bűnösnek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Már dereng némi fény is az igazságszolgáltatásban! Elég lassan és elhúzódóan!
dr. prédikátor
@quadrocopter: Az a baj hogy csak dereng, és nem világít!!!
F_Viktor
@quadrocopter: Ebben az ugyben is az a nagy problema, hogy ma Magyarorszagon teljesen kiszamithatatlan egy biro dontese.
Jogallamban olyan nem fordulhat elo, hogy egy biro uj bizonyitekok hianyaban homlokegyenest mas iteletet hoz, mint elotte a masik biro.
S ma ez a nonszensz mar rendszerszinten mukodik Magyarorszagon.

Par eve egy tanar ismsrosom mondta, hogy mig 10-15 eve egy harmadeves jogi hallgato 80 szazelekos pontossaggal elore megmondta egy perben a biroi dontest, erre most mar eselytelen, ez a "joslas" 20-25 szazalekra csokkent le.
kissé felnőttem
10 ből 9 nek zsebre kell tennie a kezét, a kötödések labirintusa, A végeredményt anno mertem az első perctől remélni, de Isten malmai lassan őrőlnek
Furcsa de győzött , az igazságérzetem is beigazolódótt, 100 -- 1, de nyert és éveket kellett erre várni. Ez az ami rühelleni való. A rétes nyujtása.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.