Kimaradások vannak a UPC Magyarország internet-, televízió- és vezetékestelefon-szolgáltatásaiban Budapest VII., XI. és XIV. kerületében.A fővárosban él és vacakol a net? Nincs egyedül, több kerületben van gond!

Azt írták: az említett kerületekben szombaton áramkimaradások voltak, és a UPC Magyarország egyes hálózati eszközei még nem tudtak automatikusan visszacsatlakozni a hálózatra, ez okozza a hibákat.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Digitális Nemzeti Boldogság.
Sok jó dolog történt az idén, de a kormány az utolsó pillanatra tartogatta a legjobbat. A hír
nagyszerűsége mellett szinte eltörpül minden jótétemény és megnyert csata – kivéve a
pálinkaharcot és még pár apróságot – az idei évben. Az MTI számol be az idei év szívmelengető híréről. Orbán Viktor miniszterelnök úr utasításba adta, hogy Deutsch Tamást a digitális jólét programjának megvalósításáért felelős miniszterelnöki biztossá nevezik ki.
Figyelünk, kérem? Itten digitális jólét lesz. Mindjárt. Erre személyesen Deutsch Tamás fog
felügyelni, az biztos. A jóléthez vezető lépések is megjelentek a Magyar Közlönyben, tehát akár lúgkövet is ihatunk a digitális kánaán hamarra várható beköszöntére. A kormányhatározat rendelkezik arról is, hogy – várhatóan 2017. január elsejétől – a jelenlegi 27-ről 18 százalékra csökken az internetezés. Vagyis annak az áfája. Kis lépés ez egy embernek, de nagy lépés a nemzetnek a jólét felé vezető rögös ösvényen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.