Egy napja se voltak Magyarországon, máris rendőrt hívtak három Sri Lanka-i egyetemistára.

Az egyetemisták a világ második legnagyobb, az ENSZ több szervezetével együttműködő ifjúsági civil szervezete, az AIESEC szervezésében érkeztek önkéntes segítőnek Perbálra, a Tovább Élni Egyesület lakóotthonába – írja a 444.hu.

Migránsnak nézték a Sri Lanka-i egyetemistákat, rendőrt hívtak rájuk, pedig csak segíteni akartak

Vízummal, legálisan tartózkodnak az országban, de mégis rájuk hívták a rendőröket, mert migránsnak nézték.

Az AIESEC magyar tagszervezete a Facebookján osztott meg egy beszámolót az esetről. Eszerint a rendőrök "nagyon kedvesek és megértőek voltak", amiért a beszámoló írója köszönetet is mondott.

(444.hu)

Cikk- és címlapkép: Youtube, illusztráció

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tothjani
@Zeta: Hogy is van 2000 migránst kellene befogadnunk elsőre, és van 750 ezer olyan ember aki hivatalosan is Romának vallja magát.
Na vajon melyik kultúra fogja megváltoztatni hamarabb a kultúránkat??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hetöndöe
A szoláriumok környékén is vigyázzanak a kilépő kedves vendégek,mert még bajuk lehet Qrbániában.:-)
human
@nezelodo: Egy erdélyi iskolai farsangon adták elő a gyerekek ezt a műsort:
eduline.hu/kozoktatas/2017/2/27/En_vagyok_a_migrans_kinos_video_egy_iskolai_QDWP0O
"Rendőr vagyok a javából.
Szólj csak nekem ha bárhol
tolvajt látsz vagy migránsot.
Elkapom én meglátod.
Az éjjel is dolgoztam.
Egy migránsot elfogtam.
Fegyverét elkoboztam.
Szintén meg is pofoztam. "
nezelodo
@human: Hatásos a gyűlöletprédikátor munkája! Megjelenhetne már neki álmában az arkangyal, lángoló karddal, ha már olyan mélyen vallásos ez az ex KISZ titkár, és figyelmeztethetné arra, hogy mit művel.
fekete
Hol van Ceilon ( Sry Lanka) Europatol?
quadrocopter
Emlékeztetőül:

"Ez év március végéig 3490 letelepedési államkötvényt jegyző külföldi kapott Magyarországon tartózkodási engedélyt, a családtagjaik száma pedig 6148 fő. Letelepedési engedélyt 2249 személy kapott, az ő családtagjaik száma pedig - akik szintén letelepedhetnek az országban - 3871. A számokat Pintér Sándor belügyminiszter közölte két szocialista képviselő kérdésre válaszolva. (...)
Kik kapták az engedélyt?
Tartózkodási engedélyt kínai, orosz, iráni, ukrán, pakisztáni, szír, iraki, török, szaúdi, libanoni, kazah, egyiptomi, jordán, algériai, líbiai, azerbajdzsáni, tunéziai, üzbég, vietnami, indiai, marokkói, St. Kitts and Nevis-i, jemeni, nigériai, palesztin, dél-afrikai, afgán, amerikai, bahreini, bangladesi, belorusz, gaboni, katari, belizei, hongkongi, kanadai, kirgiz, szudáni, thaiföldi és togói állampolgárok kaptak."
(PIntér belügyér)
www.napi.hu/magyar_gazdasag/hanyan_jot...
verőce21
Amíg Soros betelepíteni, akar van is ok a rettegésre. A muszlim radikalizmust ki kell irtani, és el kell takarítani Európából. Minden egyes, akár csak kicsit is gyanúsítható képviselőjével együtt.

Ideje felvetni az európai bennszülöttek élethez való jogát. A hagyományos életformákhoz való ragaszkodás jogát. Ezen jogok pedig nem egyeztethetők össze a muszlim radikalizmussal. Magával az iszlámmal se nagyon. Az iszlámot a helyére kell szorítani, hogy soha többé ne kelljen európaiakat temetnünk, és ne kelljen félelemben élnünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.