Ha egységesek vagyunk, győzni fogunk - mondta Semjén Zsolt. Rámutatott: a nagy tanulság, amit szem előtt kell tartani, hogy 1994-ben, bár a jobboldal több szavazatot kapott, mégis a baloldalnak lett végül kétharmados mandátumtöbbsége. „Ha mi darabokban vagyunk, ők pedig egységesek, vesztünk, ha mi egyben vagyunk, ők pedig darabokban, akkor nyerünk” – fogalmazott annak a pártnak az elnöke, amelynek önállóan, a Fidesszel kötött védszövetségen évek óta nincs mérhető támogatottsága Magyarországon. A kormányfő helyettese kiemelte, hogy a Fidesz és a KDNP egy nagy gyűjtőpárt és egy világnézeti párt szövetsége, amihez a politikai belátáson és filozófiai alapon túl még valami kell: emberi minőség. Ez náluk megvan, míg a baloldal olyan, mint egy tál skorpió. Emlékeztetett, hogy megcselekedték, amit 2010-ben vállaltak, megtörtént a nemzet közjogi egyesítése, és megvan az egymilliomodik új állampolgár.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
Csak azt mondta, hogy minőség, nem azt, hogy kiváló minőség. Szerintem az extrasz@r pont az a minőség.
nusika
A kdmp nem egy párt, mert egy szavazója sincs, az egy púp a fidesz hátán!! Akkor miről beszél a Zsolti?
szép új világ
Nem is mondott akkor hülyeséget ez a Zsóti gyerek. Hiszen a szar minőség is minőség.
cs.n.
Mindig hülyeségnek tartottam ezt a jobb- meg baloldalazást. Az meg végképp vicces, hogy Semjén a '94-es Fideszt jobboldalinak tartja. Mert csak úgy jön ki a matekja, ha az akkori liberális Fideszt is a jobboldalhoz sorolja, de az meg totál ellentétes lenne az illib retorikájukkal.
bencemacska
@cs.n.: ma, 16:00
Tömjénzsóti hülyébb. mint a sokévi átlag! Mi a véleménye erről:
"1992. szeptember 2.
A Liberális Internacionálé teljes jogú tagja kíván lenni a Fidesz. A nemzetközi szervezet szeptember 3-án, csütörtökön a németországi Mainz városában kezdődő kongresszusán tárgyalja a fiatal demokraták belépési kérelmét. A liberális pártok és szervezetek nemzetközi találkozóján részt vevő Fidesz-delegációt Orbán Viktor vezeti, aki pénteken a közép- és kelet-európai liberális perspektívákról tartandó fórumon várhatóan beszédet is mond.
“A Liberális Internacionálé deklarált célja a szabadelvűség általános nemzetközi elfogadtatása, a személyes szabadságon alapuló társadalmi fejlődés, a személyes felelősség és a szociális igazságosság előmozdítása. Úgy ítéli meg: a politikai szabadság elválaszthatatlan az anyagi jóléttől – a gazdasági elnyomás a politikai szabadság megszűnéséhez vezet – és csak azt a gazdasági rendszert fogadja el, amely támogatja az egyéni kezdeményezést.” A fórum szerint a szabadelvűség alkalmazkodás a fejlődés irányvonalához, s el kell utasítani minden szélsőséget, amely a szabadság félremagyarázásából származik."
Tudjuk, hogy a pávatánc értelmében ezeket az elveket már rég lesz...ta, de akkor még teljes gőzzel kapart a Liberális Internacionálé vezető testületeibe való beépülésért!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.