Kósa szerint támadják Magyarországot, de ezeknél komolyabb figurákkal is szembe kellett nézni.

A világ egyik legsikeresebb népének és nemzetének nevezte a magyart a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter vasárnap Budapesten, a Fidesz tisztújító kongresszusán.

Kósa: a magyar a világ egyik legsikeresebb nemzete

Kósa Lajos, a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter felszólal a Fidesz XXVII., tisztújító kongresszusán a budapesti Hungexpón 2017. november 12-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Kósa Lajos szerint a magyar titok három tényezőből áll: egyrészt Szent István óta a keresztény hitünkből, "soha fel nem adva, mindig megújulva", másrészt a magyarságunkból, "soha fel nem adva, soha el nem árulva", harmadrészt a szabadságszeretetből. Az egész történelmünk arról szól, hogy szabadok akarunk lenni, a saját sorsunkról és a saját hazánkról mi szeretnénk dönteni – tette hozzá.

Mint mondta, a mai időkben éppen ezt a három dolgot éri a legnagyobb támadás. Megjegyezte ugyanakkor: lehet, hogy sokan vannak, akik támadják Magyarországot, de ez nem érdekes, a történelem során már "komolyabb figurákkal" is szembe kellett nézni.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Lala király te vagy a legsikeresebb. Te hajó nélkül megtaláltad Amerikát. A fidesz évek óta a betonbiztos meglepetés nélküliség erejével bizonyítja, hogyan vált a rendszerváltásnak álcázott népi átverés emblematikus alakulatából, a fiatal, magát demokratának és lázadónak becézgető Fideszből egy önmaga feddhetetlenségétől és tökéletességétől megrészegült, demokratikus reflexeket már foltokban sem tartalmazó, az egyszemélyes vezetésnek maximálisan kiszolgáltatott, megkövesedett, rossz emlékű korokat idéző párt. A mai parádéval kapcsolatban egyetlen percig sem az volt tehát a kérdés, hogy vajon kit választanak újra meg újra királynak a mindenkori lojális alattvalói, hanem hogy miket fognak egymásra licitálva kinyilatkoztatni az elvtik, milyen üzenetekkel próbálnak erőt demonstrálva üzenni a tábornak, hogy semmi para, folytatjuk, megvédjük, csak a Fidesz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Bizony, van benne valami igazság ! Ha belegondolunk, hogy ennyi ésszel, ennyi munkával, ennyi emberséggel (Balog, Rogán, Kósa) valaki miniszter lehet, mi az, ha nem hatalmas karrier ? Ha egy országban egy kis népben ennyi karrier-ember van mint a fideSS-kdnp-ben, az valóban a világ egyik legsikeresebb nemzete.
Klubtag
@Mirabilis: ...plána ha még azt is hozzátesszük (korabeli német dokumentumok adatai alapján), hogy a lakosság arányait figyelembe véve e "sikeres" magyarok között volt a legtöbb kollaboráns feljelentő, besúgó a megszállás alatt. Csoda hát, hogy a III/III-as lista is olyan hosszú volt, hogy - bár sokan hozzáférve törölgetett belőle rendesen - mégsem merik nyilvánosságra hozni a teljes tartalmat.
Eladott Ország
www.fovarosi-hirhatar.hu/images/newspic/181fac21d4f96118093315c32732c3bd.jpg
www.fovarosi-hirhatar.hu/images/cikkek/kosa2.png
Az igazi gond nem is ez, hanem, hogy Kósa kezd a magyar politika Fekete Pákója lenni. Néha annyira felkészületlen, hogy belebonyolódik az egyébként igen egyszerűnek tűnő témákba is. A minap például, amikor a fémkupakok környezetkárosító hatásairól tartott kiselőadást, annyit értettek a mondókájából az újságírók, mint Vida Ildikó Goodfrind amerikai ügyvivő kérdéséből. Néha az az ember érzése, hogy Kósa meg van győződve arról, minél kevesebbet tud egy ügyről, annál folyékonyabban tud mellébeszélni.
kissé felnőttem
HÁT még ha a kirekesztetteket is meghallgatnátok a saját néped képviselőit ha érted laló azok nem magyarok ? mert nem a ti istenedhez imádkoznak, hát a kdmp se értem gyülölkődő skorpió hasonlatával mit keres a parlamentbe még mindig ? Persze ész sok nem kell a másik lejáratásához csak sokat felemlegetett dolog és máris müködik
kukac50
Sajnos ebbe a sikeres Nemzetbe sokan szegények nem tartozunk bele!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.