A Fidesz olyan párt, amelynek kormányzása idején azok is otthon érzik magukat az országban, akik nem rá szavaztak – fogalmazott Gulyás Gergely, a Fidesz alelnöke a párt tisztújító kongresszusán vasárnap. A kormánypárt parlamenti frakcióvezetője Magyarországot egy biztonságos, stabil és fejlődő szigetnek írta le egy válságokkal teli világban. “Ahhoz, hogy ezt megőrizzük, egy út áll előttünk: magabiztos győzelem tavasszal, példa nélkül állóan, harmadszor, megszakítás nélkül” – jelentette ki, azt is megfogalmazva: ez 1990 óta soha senkinek nem adatott meg. “Mi ezt megítélésem szerint kiérdemeltük” – hangoztatta. Kitért arra is, hogy a kormány családpolitikája sokat javított a helyzeten, de Magyarországon még mindig többen halnak meg, mint amennyiben születnek. Tavaly sikerült eljutni először oda, hogy több magyar jött vissza, mint amennyi külföldre ment.

Forrás: lokal.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Ma minden fideszes "valaki" mond valami marhaságot?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
Én csak azt kívánom : soha ne érezd magad jobban, mint én ma!
lampa laz
A fidesz tagsága ma tartotta a saját ikszfaktor versenyét, nagyotmondó hülyeségből.
Eladott Ország
Tudom, hogy a Gulyás Gergelyeknek és hasonszőrű társainak hiába is mondanám, nem is nekik mondom. Csak úgy, a jövőre tekintettel. Olyan kormányra van szükség, amelynek tagjai – sem tömegesen, sem egyesével – nem lopnak. Nem korruptak. Elszámoltathatóak. Becsületesek. Hozzáértőek. Ezzel szemben most van egy maffiaszerűen szerteágazó bűnszervezet, melynek tagjai (többnyire rokonsággal kiegészülve) lopnak, a végtelenségig korruptak, elszámoltathatóságról szó sem lehet, becstelenek és inkompetensek. De legalább telhetetlenek, pofátlanok és cinikusak a végtelenségig. Ha ez változik és az ország jó irányba indul, akkor majd talán bátrabban vállalnak gyermeket a fiatalok. Megszületnek azok a gyermekek, csak már nem Magyarországon. De nem baj, majd hazudik valamit az éppen illetékes. Esetleg összehasonlítja a születések számát az albán kecskepásztor fogainak számával és biztos, hogy a születések száma győz. Soha a büdös életben nem volt olyan a alacsony a születések száma, mint a családbarát Orbán kormány regnálásának bármelyik, szabadon választott időszakában.
magyarbakancs
Tényleg ezek mennél nagyobb baromságot mondanak,annál előbbre jut a ranglétrán.
Annyira jól érzik magukat az emberek ,hogy vagy 300-400 ezren elhagyták az országot a maguk uralkodása alatt.
Sziszifusz
Igen, akik nem rá szavaztak, azok is otthon érzik magukat ez igaz. De nagyon ROSSZUL !!!
Pálinkás Pál
Eszed pont annyi van mint a párttársadnak...zsíros szilárdnak...nemhiába vagy alelnök!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.