A paksi szerződésben lekötött hitel és a költségnövekedés további eladósodást jelent. Gyülekeznek a viharfelhők az évszázad üzletének kikiáltott paksi atomerőmű-bővítés ügyében. Aszódi Attila kormánybiztos november 7-én jelentette be, hogy elkezdik az ehhez kapcsolódó orosz hitel első részletének lehívását, egyben az első számlák kifizetését, majd 2018 elején indul a beruházás a kiszolgálólétesítmények építésével.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Remélem még megérem, hogy megkapják a minősített hazaárulásukért járó büntít! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@Béla333: 11:10 "...Ne oszd ki a feladatokat:..." Hol osztottam ki?! Megint "megborultál" a kerékpároddal?! Na menj a rákba tisztelettel! Nekem is jogom van a saját véleményem leirásához, amit olyan bőszen hangoztatsz, amikor Rólad van szó. További jó "elmélkedést" és szép napot!
Béla333
@eszegfu: 12.01
"Mint ökopárt kötelessége is az LMP-nak.."
Nekem ez úgy tűnt.
Úgy tűnt, mint ha a többi párt közül kiemelnéd az LMP-t, hogy mivel ők "zöldpárt" neki lenne kizárólag a dolga. Én meg csak azt akartam jelezni, hogy ez szerintem van olyan súlyú ügy az egész országra nézve, hogy ezt a problémát mindenkinek a súlyának megfelelően kellene kezelni! Nem lehet a feladatot rátolni csak az LMP-re, hogy ők ökok, ezért oldják meg ők! Ezt akartam jelezni! Ez meg az én véleményem!
A többi felháborodásodat nem értem, de ha nem akarod a párbeszédet, akkor szólj, nem leszel háborgatva!
karma1
@RonaGyuri: Gyurikam, a kovetkezo lepes az lesz, hogy en vagyok a ...(ide nagyon csunya szavakat kepzelj by Bela) Uj-Zelandrol, es en minek ugatok bele dolgokba... Tenyleg, minek is, elvegre mindenkim otthon el, a lanyomat kiveve.
Ide linkelek Neked egy oldalt, en marhajol szorakoztam rajta, kb. olyan, mint a Professzorok Batthyany kore,... Ahol a tagjaikat mutatjak be, es leirjak, hogy Salamon Istvan az ausztral birkatenyesztes atyja - ettol egybol kesz voltam..., Szoval a lenyeg, hogy ez a Realis Zoldek Klubja nevu szenilisekbol allo gittegylet is megprobal partokat , szemelyeket bemocskolni, (bar en csak a ket elso levelet olvastam el, de mar azokon is istenien szorakoztam), dehat nekik sem sikerul. Irjak, hogy Medgyesi nagyon meg akarta csinalni a paksi bovitest, Gyurcsany Ferenc TANACSADO tanacsara... (Aki a Medgyesi kormanyban csupan ifjusagi- es sportminiszter volt!), viszont GYurcsany eletrajzaban errol semmi.
Ezek a hulyek raadasul azt is kijelentik, hogy "Paks2 nelkul Magyarorszag sem lesz 2070-ben"...
Hol van Illes Zoltan? O allitolag ert az atomeromuvekhez, meg ugy egyaltalaban,... Ki sugja most a csuti torpenek, hogy lehivhatja a penzt, amikor meg semmi sincs tisztazva Strassbourgban?
Szep dolog, hogy az lmp felemeli ezugyben a hangjat, de ebbe MOST beleallni - csak egy kampanyfogas.

realzoldek.hu/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=3453
RonaGyuri
@Béla333: az ócska párttpropagandád nem vélemény, hanem baromság!
RonaGyuri
@karma1: igen sokan összekeverik a véleményt a propagandával! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.