A Fidesz vasárnapi tisztújító kongresszusán elhangzottakra reagált az MSZP, szerintük ha marad a kormány, akkor marad a lopás és a gyűlöletkeltés is velük.

A Fidesz azt üzente vasárnapi kongresszusával Magyarországnak, hogy folytatni akarják a kormányzást, és ha újra hatalomra kerülnek, "marad a lopás és a problémákat elfedő gyűlöletpropaganda" – reagált az MSZP vasárnap a Fidesz kongresszusán elhangzottakra, hangsúlyozva: az ellenzék történelmi felelőssége, hogy teljes körű megállapodásra jusson a kormánypárttal szemben.

MSZP: ha újra a Fidesz kerül hatalomra, marad a lopás és a gyűlöletpropaganda

Fotó: mszp.hu

Az ellenzéki párt MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, az elmúlt hét évben teljesen leépült a magyar egészségügy, és ha a Fidesz folytatja, továbbra is Fidesz-közeli oligarchák zsebébe jut az emberek adója az orvosok, a nővérek és a kórházak helyett. A Fidesz folytatni akarja az oktatás tönkretételét, az ipari lopást, a legjobb egyetemek és szakemberek elüldözését, ahogy folytatnák az ország kizsigerelését is: 2010 és 2017 között 3 millióról 4 millióra nőtt a szegények száma Magyarországon – írták.

Az MSZP úgy látja, a kormánypárti politikusok kongresszusi beszédeikkel leegyszerűsítették a döntést a választók számára: "aki nem akar eladósodni hetedíziglen egy megalomán olimpia miatt, aki nem akarja, hogy Tarlós végképp bedarálja Budapestet", és aki hisz benne, hogy Magyarország európai ország, és a gyűlölködésnél többre is képes lehet, az biztosan nem fog a Fideszre szavazni.

Az MSZP szerint az ellenzéknek pedig történelmi felelőssége, hogy teljes körű megállapodásra jutva politikai lehetőséget adjon a választók változást akaró többségének "a Fidesz elzavarására".

(A Jobbik és az LMP is reagált a Fidesz kongresszusán elhangzottakra, ezekről bővebben ebben a cikkben olvashatnak.)

(MTI)

(Címlapi kép: mszp.hu)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mirabilis
Hát tessék összefogni bárkivel, a fidesz leváltásáért.
Eriksson
Jobb lenne ha ez a mai MSZP mélyen hallgatna. Bőven benne van a kezük (és a zsebük) az ország eladósításában, a korrupcióban, az emberek elszegényítésében.
Soha többé MSZP, akik maguk se tudják mit akarnak a sárdobáláson kívül.
gulyasgyula
Minek hogy más lophasson ??? 27-éve minden új kormány az elődeire hivatkozva adóemeléssel kezdett , évek kellenek mire minden rokonnak , barátnak munkahelyet adnak és elkezdődött a lopás ..Éhes szúnyog mindig jobban csíp ..Ne hogy már bárki elhigyje hogy a kormányváltás a lakosság érdekeit szolgálja ...A P O L I T I K U S O K É T azt igen ..
division
@Eriksson: Jól leírtad amit én is akartam az MSZP fene nagy emberbarátságáról:-)
szep napot
Mszp a kibasz*tt nagy semmiert kap hatalmas penzt. Ez az igazi lopas.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél