"Történelmi jelentőségű eseményre kerül sor a következő napokban. " Orbánék ismét csak nem akarják, hogy bárki és bármi előírja számukra, miként kell tisztességes megélhetést biztosítani a dolgozó magyar embereknek. Mert, hogy ők nem akarnak. A Fidesz nem akar európai minimálbért, nem akar európai minimál-nyugdíjat, nem akar egységes egészségbiztosítási és munkanélküli-biztosítási rendszert. Úgy tűnik, mindez nem fér bele a nemzeti együttműködés rendszerébe. Úgy tűnik, szerintük jólét csak nekik és családtagjaiknak jár. Úgy tűnik a tébolyult narancsrezsim szegénységben, tudatlanságban és tehetetlenségben akarja tartani a magyar embereket. Göteborgban meg lesz a lehetősége a magyar miniszterelnöknek és a magyar kormánynak, hogy végre a magyar emberek tisztességes életének és jövőjének garantálása mellé álljon a szociális pillér támogatásával és a közös európai célok megvalósításával. Göteborgban történelmet írnak az európai vezetők. Orbán viszont lehet, hogy kiiratkozik a szociális...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Orbán és bűnbandája régen kiiratkozott az Európai Unióból. Egyelőre még csak szóban hamarosan írásba is foglalják és szépen kiléptetik az Unióból Magyarországot. 2020-tól már semmilyen érdekük nem lesz ugyanis a pénzcsapok minimálisra csökkennek ráadásul már sokkal szigorúbb feltételekhez lesz kötve. Úgy szavazzon bárki a Fideszre, hogy egyúttal a saját megélhetését is kockára teszi.
mackoka46
Istenem ! Hát mit vártok a nemzethy elnyomás rendszerétől ?! Ez a geci galeri nemcsak éhbérért dolgoztat, hanem szétadóztatja a népet, miközben a slepp és mameluk hadsereg zsebeit teletömi.
papa.49
Javaslom mindenki jól gondolja meg a dolgot MENJEN SZAVAZNI, ÉS A LEGJOBB BELÁTÁSA SZERINT IKSZELJEN !!!
Ekkor, de csak ekkor van esély ennek a tetves gyülevész ámokfutó bandának a megdöntésére !!!
Zeta
Ha erre sem nyílik ki a fideszhű emberek szeme, akkor ez az ország Eszak Koreát le fogja körözni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.