Olyan küzdelmet vizionált a miniszterelnök, amelynek megvívásához sokszor négy év kormányzásra van szükség. Hiszünk a szeretet és az összefogás erejében. Rég nem hallott mondat hagyta el a Fidesz elnökének száját, miután pártja kongresszusán újabb két évre megerősítették pozíciójában. A 2002-es vesztes választás kampányfinisében mondta ezt Orbán Viktor; aligha tévedek nagyot, ha azt feltételezem, a mostani Fidesz-kormány és az általa működtetett propagandagépezet tevékenységéről kevesen asszociálnak a szeretet és az összefogás fogalmaira. Bármennyire is kíméletlen politizálás jellemzi a Fideszt a számos jel szerint már-már a társadalmi békét veszélyeztető folyamatos ellenségképzés közben, egy vezető számára fontos, hogy ne csak a pillanatot uraló, hanem a jó, az erkölcsi igazság oldalán álló személyiségként mutassa magát a közönségnek. Amikor azonban a kormányfő azt fejtegette, hogy elutasítja az emberek faji vagy osztályalapon történő megkülönböztetését, eszünkbe juthattak a...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Látod Szabi ez tényleg nézőpont kérdése

Az mno.hu mostanság már nem annyira (vagy mást?) Szerető főmunkatársa rácsodálkozik az újra megszavazottra

Már elve sántít – s sajnos nem csak tőle, bár ő talán választékosságnak szánván, megerősítést is írt – az a megállapítás, hogy újraválasztották, ismét megszavazták ráadásul egyöntetűen, kétség és megfontolás nélkül.
Be kell lássam nincs könnyű dolga egy mno.hu-s frikásznak, hisz úgy kell írnia, hogy ő is tudja és az olvasói is tudják a G-nap előtt erős narancsos szemellenzővel élt. Ennek megfelelően rá is csodálkozik a világra, mármint az új állampárt világára. A számos féligazság és udvarias kritika mellet azonban vannak totál félrement megállapításai is. Azonban még ezekből is kilóg abbéli vélekedése, hogy „A Fidesz elnöke jól tudja, hogy szellemi, lelki alapok nélkül hosszú távon nincs sikeres politika, s a kampány idején meg kell fogalmazni, mi végre is kér valaki felhatalmazást a választóktól. ”!
Nos, hogy mit tud és mit nem, és főleg hogy tudja Őfenesége azt nem tudom, s azt is kétlem, hogy a derék szerző – bár mint tudjuk éveket töltött az alfele lefetyelésével – tudná, de azt tudom (és minden a történelmet legalább egy kicsit is ismerő ember is tudja), hogy az a szellemi és lelki alap, amivel egyre határozottabban operálnak az hová vezet.
Ez kis jó-indulattal erős tévedés, azonban a mondat második fele az tömény hazugság, lévén Orbán 4éve is megelégedett annyival, hogy „folytatjuk”. Sőt mint tudjuk a választók is! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.