A Médianéző igazgatója szerint az ellenzék sem együtt, sem külön nem képes megszólítani a választókat, sőt, a 2018-as választásra fel sem készültek még.

Az ellenzék semmilyen formációban – sem együtt, sem külön – nem képes megszólítani a választókat – mondta Boros Bánk Levente, a Médianéző igazgatója hétfő reggel az M1 aktuális csatornán.

Az elemző szerint amellett, hogy nem rendelkeznek mondanivalóval az ellenzéki pártok, technikai értelemben sem készültek fel a jövő tavaszi választásra.

"Ez egy tragédia, ezért fogalmazott úgy a miniszterelnök tegnap, hogy ellenzékváltó hangulat van (...), akik a kormány leváltására szavaznának 2018-ban, azok nem tudnak kire szavazni" – értékelte.

Orbán Viktor kormányfő, a Fidesz elnöke vasárnap a kormánypárt XXVII., tisztújító kongresszusán, Budapesten, azt mondta, ma Magyarországon nem kormányváltó, hanem ellenzékváltó hangulat uralkodik. A magyarok nem számíthatnak az ellenzékre, amely a legfontosabb döntéseket – így például a családi adókedvezményt, az adócsökkentést, a Nők 40 programot, a földtörvényt, a devizahitelesek mentőcsomagját és a betelepítést tiltó alkotmánymódosítási javaslatot – sem szavazta meg – hangsúlyozta a Fidesz újraválasztott elnöke.

"Könnyen belátható, hogy összeroskadó és önmarcangolásba süllyedt szocialistákkal, pénzért és hatalomért mindenre képes, nemzeti radikálisból cicapárttá vedlett alakulatokkal nem lehet se tartóssá, se visszafordíthatatlanná tenni a mindennapi élet biztonságát" – fogalmazott.

(MTI)

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
Sajnos az ellenzék az nagyon maga alatt van..., inkább egymást ekézik és hülyeségekkel baxtatják minthogy összefognának! scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/18921715_1452297031457100_6931816948244186398_n.jpg?oh=d86b951e129e1e8eb9ea8ba7baac341a&oe=5AA328A2
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Médianéző igazgatójának!
Jó szokásához híven Orbán a végére még hazudott egy nagyot: “A Fidesz alapításakor 37-en voltak, a kommunista pártnak pedig 800 ezer tagja volt. S ma mégis mi vagyunk itt” – mondta. Először is, kisfiam, téged az a kommunista rendszer tanított, ha nem tette volna, akkor ma is Röfi hátát vakargatnád Felcsúton. Másodszor, nem ti 37-en győztétek le azt a 800 ezer párttagot, hanem az a 800 ezer ember akart demokráciát és jogállamot. Ez tette lehetővé, hogy ti egész életetekben egy rendes munkahelyen nem dolgoztatok. De ez sem volt elég, mert amit a 800 ezer másokkal együtt létrehozott, azt most ti megpuccsoltátok.

Az pedig, hogy itt vagytok, csak múló állapot. Magyarország történelmének egyik sötét fejezete. De nem lesz mindig így, mert a hazugok, tolvajok, a szabadság gyűlölői, soha nem nyerhetnek. Nem ti vagytok az elsők, nem is az utolsók, de mentek a szemétdombra. Amikor egy tisztességes ember meghallja majd ezt a nevet, hogy “Orbán”, köp majd egyet.
Az ország tisztességesebb része már most is ezt teszi.
Pálinkás Pál
@Béla333: Vazze..az aztán komoly erő...Gémesiékkel összeállni...az ő szavazóbázisuk elfér egy kiskocsmában!!
Béla333
@Pálinkás Pál: 14.52
Majd rádöbbensz...
Pálinkás Pál
@Béla333: Majd te döbbensz rá hogy a Parlamentbe sem juttok be!!!
Sziszifusz
@Béla333: 14:28
Most a legfőbb cél az Orbán kormány leváltása kell hogy legyen. Szerinted ?
Vagy pedig úgy vagy vele, hogy a régiek semmiképp sem, inkább maradjon a Fidesz ?
Béla333
@Sziszifusz: 15.04
14.28-as beírásomban leírtam, de te nem válaszoltál, hogy milyen vádalkut (vagy ehhez hasonlót) gondoltál a régi korruptakkal?
Mit adnának az elkövetők és mit adnánk mi - szerinted?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.