Az EU-ban csak a németek és a franciák buknak nálunk több társasági adót az offshore miatt. A Paradise-iratokból az is kiderül például, hogy egyes magyarországi Nike-boltok is érintettek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ha ehhez még ezt is hozzávesszük:
"Kicsit több mint két évvel ezelőtt, Magyarország elrablása címmel jelent meg egy írás a Hetek című lapban, ami valójában semmilyen hullámot nem keltett a közéletben, az a néhány média pedig, amelyik egyáltalán foglalkozott még az esettel, inkább csak kozmetikázni próbálta a lényeget. A cikkben egy nemzetközi tanulmányra hivatkoznak, amit egy igazságos adózásért küzdő, vezető közgazdászokból és bankszakemberekből álló Tax Justice Network civil szervezet több éves kutatómunka után hozott nyilvánosságra, melyben megállapítják, hogy 2010 végén legalább 21 ezer milliárd dollár értékű magánvagyon rejtőzött világszerte offshore számlákon.
Magyarország ebben a jelentésben igen előkelő és különleges helyen szerepel a maga 242 milliárd offshore dollárjával, hiszen Európában nincs még egy ország, amit olyan mértékben sikerült az elmúlt 30 évben kirabolni, hogy az meghaladja a 2010-es államadósságának két és félszeresét. "
hirarena.com/a-teljes-allamadossag-ket-es-felszereset-tuntettek-el_626

Ez a cikk is már 3 éves, így még lesúlytóbb a helyzet! 5 éve tudjuk, hogy szárazra rabolták az országot az eddig kormányzó politikusaink minimum csendestársak, de inkább aktív szervezői az egésznek és mi még most is elképzelhetőnek tartjuk, hogy ugyanezekre voksoljunk 2018-ban! Azért ez mégiscsak elképesztő!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.