Az adófizetők pénzét a miniszterelnök hobbijára költi a kormány – miért nem az egészségügyre? – hangzott el a kérdés a parlamentben.

Miért öntjük a milliárdokat a fociba? Az előző 8 év miatt!
Fotó: Kovács Attila/MTI

Tóth Bertalan (MSZP) az országgyűlés hétfői ülésszakán felidézte a magyar labdarúgó-válogatott múlt heti, Luxemburgtól elszenvedett történelmi vereségét, amellyel kapcsolatban úgy fogalmazott: miközben a kormány több százmilliárd forintot fordít sportcélra, nagyrészt futballra, aközben több százezer magyar ember közelében nincs háziorvos, és nem jut hozzá megfelelő gyógyszerekhez.

A stadionokba öntött milliárdoknak jobb helye lenne az egészségügyben

- mondta, úgy fogalmazva: az emberek nem azért fizetnek adót, hogy aztán a kormányfő hobbijára költsék a pénzt.

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára úgy reagált:

az MSZP még a focinál is gyengébben teljesít.

Azt is mondta, hogy az MSZP az IMF és az Európai Bizottság javaslatára elvett egyhavi bért minden magyar egészségügyi dolgozótól, 16 ezer ágyat szüntetett meg az egészségügyben, és elküldtek 6 ezer embert az ágazatból.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cs.n.
A kérdésre pedig szokás szerint nem érkezett válasz. Nyilván ez ki van adva őpökhendiségüknek, hogy érdemi választ tilos adni, a válasz náluk a kérdező minősítése. Így megy ez demokratáéknál. Kb. olyan, mintha Orbán megkérdezné, hány óra van, aztán ez lenne a felelet:

-Hogy nézel ki, bazmeg? Csüngőhasú amorf disznó vagy, legalább húzd ki a ganyés csülköd az ótvar gatyád zsebéből, ha nekem pofázol, mit képzelsz te magadról?

És ez nem poén, a Fidesz-KDNP ennyire tartja a demokráciát, a választók (mert ugye nem csak narancskeresztesek ülnek a k. parlamentben, és nem csak ők élnek az országban) tájékoztatását.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kulabombaafityiszre
Rétvári hóhér!Ti meg ölitek az embereket a kórházakban.Nácipárt.
mackoka46
A mocskos disznók megadóztatták a minimálbért is, se szeri se száma új adót vezettek be, adócsökkentés címén, sanyargatják a népet a despoták, adattrezort, meg kódfeltörőket vesznek tömeges megfigyelésre. Remélem még választások előtt jégre viszik a geci galerit és mint a patkányok egymást felfalják.
csipetke
Tökélyre fejlesztették azt,hogy ha felelősségre akarja őket vonni valaki,vagy csak kellemetlen kérdést tesznek fel a parlamentben,azonnal válaszolnak valami f@szságot,az előző kormány baklövéseiből mazsolázva.De a konkrét dologra,amire a választ várják,hát arra várhatnak...Gusztustalan banda.
quadrocopter
Újabban az a hordatrükk, hogy még véletlenül sem a kérdésre adnak választ! Ebből látszik, hogy a kérdések betalálnak a gengsztereknek!
cikicakk55
@Sámannus: A gond csak azzal van,hogy Orbán, a Maffia és a FideSS ugyan azokból a személyekből állnak. Úgy néz ki mint ha Orbánt már nem a milliárdok lenyúlasa érdekli,mert a hatalom megszállottja lett. Ám ez nem igaz,mert nagyon is érdeklik a milliárdok,csak kiadta bérbe azok lenyúlását bambapofa Lölőnek. Szerintetek egy 7 évvel ezelőtt egyetlen céggel rendelkező Mészáros( az a ceg is épp csődeljárás alatt járt,1 év múlva már polgármester,aztán mevtáltosodik csak úgy mavától és hírtelen univerzális vezető válik belőle,aki a tv vezetéstől az újságírásig,az építkezések kivitelezéséig, mindenhez profin ért,oly annyira,hogy minden tendert Ő ér el. Még a tényleg agytröszt Simicskának is sokkal több idő kellett hozzá,hogy sikeres üzletember legyen. Persze Orbán ott is besegített,még valamin össze nem kaptak. Ezt a leghülyébb Magyar sem hiheti el,hogy 2010- ben még tele adósággal,majd 6 év múlva már a 100 leggazdagabb Magyar listáján az 5. Lett. Nem kell doktori cím hozzá,hogy a képéről leolvassuk,hogy egy íkunuku bunkó,aki a nevét tudja csak hibátlanul leírni. 2010- ben egy jó polgármestere volt Felcsútnak,akit leváltottak Mészáros miatt. Nem a nép gyáva,hanem azok akiknek a dolguk lenne a népet összefogni,hisz bár sokan vagyunk,de politikai tudással nagyon kevesen. Az ellenzék is megalkudott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.