Mint megírtuk, szombaton Tállai András államtitkár, NAV-elnök maga osztotta meg Facebookon, hogy közbenjárására jelentősen csökkentették a kutak az üzemanyagárakat a választókerületében.

Tállai akciója akkora hírverést kapott, hogy még a Bloomberg is címlapon hozta a sztorit.

Az államtitkár az RTL Klubnak is nyilatkozott, így megtudtuk, szerinte csak a munkáját végezte, vagyis meghallgatta az emberek panaszát. Úgy gondolja, ott, ahol szegényebb emberek élnek, olcsóbban kell árulni az üzemanyagot.

Az ellenzék részéről Tóth Bertalan (MSZP) azt javasolta Tállainak, hogy ne csak a saját körzetében, hanem az ország összes településén intézze el, hogy olcsóbb legyen az üzemanyag. 

Az LMP sem hagyja annyiban, hivatali visszaélés miatt tettek feljelentést.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Erről a pofáról sugárzik az egész fideszes vezérkar
meg a rajongó tábora is !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Jo ma mezokovesdinek lenni, ugye? Hat legyenek is buszkek legalabb ok, hogy sikerult nekik egy malackepu - malactudatu sejthalmazt a Parlamentig juttatniuk...
mackoka46
Ezek szerint eddig lógott, hogy ilyen magasra hágott az üzemanyag ára.
nyanya001
Erről a pofáról sugárzik az egész fideszes vezérkar
meg a rajongó tábora is !
Hellcat
Híradóban mondta egyik faszi, hogy a környéken ott volt a legdrágább...most már legalább annyiba kerül mint mindenhol máshol :D SZÉGYEN
quadrocopter
Ez diszkrimináció az összes többi településsel szemben! A zsíros paraszt mondjon le!
Zeta
Ahol szegényemberek élnek. Ott csökkentette a benzin árát.
Hát , elég szűk látókörü Tállai úr! Határon belül van még egy pár körzet amit az unió is jegyez, mert szegények az emberek!
nevemnick
Ilyen hévvel járhatna el a a ,,frisssss" milliárdosok, casinósok adózási, valamint a parlamenti ss csutkák ,,jaj, elfelejtettem beírni azt a pár száz milliót..." ügyében is.
Rohadt társaság.
Yoda69
"Úgy gondolja, ott, ahol szegényebb emberek élnek, olcsóbban kell árulni az üzemanyagot."

Te szerencsetlen barom. A szegeny embernek kenyerre se jut, nemhogy uzemanyagra, akar draga akar olcso.
nezelodo
Tállai Úr, nem lesz ebből baj? A határon túli magyar fidesz szavazóknak elfelejtette csökkenteni az üzemanyag árát! Ja, hogy ott úgyis sokkal olcsóbb mint itthon, Tündérországban?!
lampa laz
Jófogás.hu, mert másképp nem igazán szavaznának erre az alkoholista tahóra. Hivatali visszaélés miatt "rendes" országokban kétlábbal rúgják valagba az ilyen szemeteket.
Klubtag
Ő még azt tanulta az 1970-es évek végi közgazdászoktatás keretében, hogy az akkori árhivatalnak illetve adóhatóságnak árbefolyásoló szerepe is van. Na, hát ezt ültette át a mezőkövesdi gyakorlatba. Az már csak hab a tortán, hogy ő magát a Matyóföld új Sobri Jóskájának tekinti és ezért a nép nagy szeretettel és tisztelettel övezi.
dr. prédikátor
Te hájas alkoholista geci!!! nem rohad le a pofád???Milyen jogon avatkozol be a benzin árba? de ha már beavatkozol jogellenesen akkor miért nem országos szinten teszed???Hogy fordulnál már föl!!!
justhpeter
Nos, akiknek ez a rendszer, ezekkel a tahókkal kell szavazzanak Orbánra és a fideSS-kdnp-re, mert ha viszik az igazolást, hogy a faluban mindenki rájuk szavazott, Viktorunk indítja ezt a hatökröt és mindjárt lent lesz mindennek az ára, nem csak a benziné.
maci0427
Ez egy hülye duma - bunkó duma...! Remélem,hogy ha Orbán Viktor is látja ezt a kijelentését, akkor azonnal leváltja...! Ez nem más, mint visszaélés a hatalommal ! Ilyen nincs a világon,hogy odaszólok...Na igen régen a szocializmusban volt, de akkor más volt ! De várjunk csak...!!! Akkor ezek szerint NAV. Elnökként is így csinálja ? Csak odaszól és annyi ? Minden el van intézve ? Komolyan, ez így működik nála és náluk a 21 században is ? Azonnal meneszteni kell !!!
sokanvagyunk
Megalapozott jogi állásfoglalásom a következő: Hülye vagy fiam, meg az is, aki ezek után hivatalban tart.
nezelodo
Hát ez bizony szocialista árképzés, másképpen szólva más farkával verik a csalánt.
Eladott Ország
Bandi, te intellektuális Mariana-árok, te fekete lyuka minden kormányok legsötétebbjének!
A látványos és leplezhetetlen ostobaság, iskolázatlanság, műveletlenség, az alkotmányosan
garantált hülyeség mintegy alapkövetelmény ahhoz, hogy valaki az uborkafa tetejére
felkapaszkodhasson a NER-ben. Hát persze, hogy nem drága, Tállai félanalfabéta semmihez
nem értő Bandi! Nektek semmi nem drága, amit tetszőleges ötletbörzéiteken kiagyaltok, és amit aztán – mint most is – az adófizetők pénzéből nagylelkűen osztogattok. Elvesztek az emberek egy részétől, nagylelkűen odaadjátok az emberek egy másik részének, és várjátok a tapsot és virágesőt Ettől még félelemetes: hogy magas állami pozíciókba ilyen mangalicaszagú dilettánsok kerülhetnek tökéletesen mutatja egy leszakadó, elszegényedő, elhülyülő ország szellemi és lelkiállapotát. Amiben az a legszörnyűbb – utalványokon átívelő tanulság ez -, hogy a NER pontosan ilyen buta, semmire nem jó, értetlenkedő, segghülye idiótákat akar kineveleni, mint Tállai. Akik azt sem tudják, melyik világon vannak, merre nyílik az ajtó, de mennek, csinálják, taposnak, csörtetnek ameddig kő kövön nem marad körülöttük.
magyarbakancs
Ez az egész undorító a legmocskosabb állam párt idejét idézi ez a történet.
Tényleg a hatalom butít és arogánsátesz
Eladott Ország
@maci0427: Nem fogja leváltani Viktor, Bandit - Íme, miért:
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/02/tallaiorban1.jpg
Tíz év alatt a limuzinszocialisták helyét átvették a plebejusok, a felelős döntéshozóknak pedig se hírük, se hamvuk nem maradt. Az urizálás és a rongyrázás, lánykori nevén korrupció az állam szervezőelvévé vált. Innen már nincs megállás. Már csak a Dunának kellene valahogy befagynia.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/03/tallai.jpg
nemfideszes
@maci0427: csuti patkány tállairól: "az államtitkár személyében jó barátot, hűséges bajtársat és elszánt harcost kapott."... szerinted?!
elnyomott
Pedig most igazat mond.
Mert hogy neki mi a munkája, az teljesen nyilvánvaló. Azt pedig tisztességgel elvégzi.
Ennyi.
Sámannus
Bandika a szlovákokhoz menj tankolni, ott pofáznod sem kell.
Fradigege
Tállai elvtárs a szocializmusban szocializálódott. Brutális kiskirály a mi Bandikánk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.