Dobrev Klára még idézést sem kapott az ügyészségtől, de a lap már az időpontot is tudja.\nA Czeglédy-ügy újabb fordulatáról írt szombaton az Origo, amely tényként állította, hogy \"két hét múlva kihallgatja az ügyészség Dobrev Klárát a Czeglédy-Gyurcsány-botrány ügyében\". A lap azt is tudni vélte, hogy Gyurcsány Ferenc feleségének azért kell az ügyész kérdéseire válaszolni, mert a tulajdonában lévő Altus Zrt. több kölcsönt is adott Czeglédynek. Az Origót szemléző Magyar Idők feltételes módban azt is tudni véli, hogy a Csongrád Megyei Főügyészségnek szándékában áll Dobrevet beidézni

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Sokkal aktuálisabb érdekesség is van

Bár az igasághoz tartozik, hogy a derék mno.hu csak a HírTV-t idézi

Tegnap délután az index.hu „A tanú újratöltve: az Origo előre megírta Gyurcsány feleségének kihallgatását” címmel írt cikket.
Arról számoltak be, hogy
„az Origo.hu tényként állította, hogy két hét múlva kihallgatja az ügyészség Dobrev Klárát a Czeglédy-Gyurcsány-botrány ügyében”
és
„Az Origót szemléző Magyar Idők pedig azt is, hogy a Csongrád Megyei Főügyészségnek szándékában áll Dobrevet beidézni.
Nos én nem egészen értem, hogy mi ezen a gond, hisz at emúz majdnem nyócévben, az utolsó másféltől eltekintve az ilyen mindennapos volt, csak nem az origo.hu és Magyar Idők, hanem az mno.hu volt a „jólértesült”!
Meg kell mondjam, hogy a hazai erkölcsi rögvalóság ismeretében csalatkoztam egy kicsit, mert a G-nap katarzisában megváltozott emlékezetük nem járt azzal, hogy személyes felháborodást mímeljenek, csak idézték a HírTV cikkét! =))
Nessy
Ezért felesleges elutaznia Dobrev Klárának! Küldje el neki az Ügyészség a "vallomását" e-mailban, amit kinyomtatva, aláírva ,postafordultával visszaküld. Mindenki időt és energiát spórol!
karma1
Azert az utolso mondat elegge nagy hazugsag:
A fidesz NEM ugrott ra az ugyre, hanem a fidesz kiadta a parancsot a NAV-nak ezugyben, mert hogy Magyarorszagon nehogyma' barmit is elkezdjen a polt-fele ugyeszseg orban basik utasitasa nelkul...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.