Ha te is mindenféle stratégia nélkül indulsz neki a heti nagy bevásárlásnak, azt hosszú távon igencsak megsínyli a pénztárcád. Ha te is mindenféle stratégia nélkül indulsz neki a heti nagy bevásárlásnak, azt hosszú távon igencsak megsínyli a pénztárcád. A mindenképpen szükségesnél ugyanis jóval többet költhetsz el vásásrlásra, ha csak vaktában vásárolsz. Mutatunk néhány spórolós tippet, amelyekkel érdemes tisztában lenni a karácsonyi bevásárlás előtt.

Forrás: penzcentrum.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Meg kell kövessem a KSH-sokat?

Az lehet az ok, hogy nem vagyok elég tudatos vásárló =))

Gyakorta szoktam elsütni a poént, mikor az infláció alakulásról szóló vagy ezekre utaló, hírekre reagálok, hogy: „Szeretnék én is ott vásárolni, ahol a KSH-sok”!
Nos most a derék porfolio.hu „Kiderült a boltosok nagy trükkje: ide rejtik az olcsóbb élelmiszereket” cikkében elmagyarázta, hogy bennem van a hiba, mert nem jól vásárolok.
Aha, ezek szerint a KSH-sok tudják hogy milyen egy tudatos vásárló.
Na jó ezt viccnek szántam, már csak azért is mert jól megfigyelhető, hogy az olcsó élelmiszerek árai lényegesen gyorsabb tempóban emelkednek, mint a drágábbaké.
Yoda69
@RonaGyuri: Koszi a tippet!
Egy masik nagy sunyisag a boltokban, hogy a lejart tejet vagy sajtot, elore teszik, mig a frisset hatra. Erre is erdemes odafigyelni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.