Nem az a kérdés, hogy ideér-e, hanem az, hogy mikor - így vélekednek a tudósok a Madagaszkáron tomboló pestisjárványról. Richard Conroy, a kifejezetten a nyaralásokról behurcolt fertőzésekkel foglalkozó társaság, a Sick Holiday vezetője borúlátó: szerinte a kérdés nem az, hogy Afrikából átkerül-e Európába a gyilkos kórokozó, hanem csak a "mikor": a a repülőkön közlekedő turistatömegek ugyanis a gyors lefolyású betegségeket - márpedig a tüdőpestis ilyen, akár 1-3 nap alatt képes ölni - is képesek hazahurcolni.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Nem csak a hülye,sznob utazgatók hanem a migránsok is nagy eséllyel hordják be.
Sziszifusz
@1magyar: Csak semmi pánik, a magyar egészségügy olyan kiváló, hogy egy-egy járvány kitörése nem jelenthet gondot . Hála szeretett vezetőinknek, van elég orvos, pénz és technika.
1magyar
@Sziszifusz: Ezeknek a betegségeknek teljesen mindegy -sajnos- milyen állapotban van az európai eü.
De sokan vagyunk a bolygón, fele is elég lenne, lehet, hogy ezért van.
Donáld Tramp
@1magyar: Egyszerübb egy két fiolát elejteni a nagyvárosokban, mint világháborút kirobbantani, ha már népesség szabályozásra gondolunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.