Munkalehetőség migránsoknak! – Álláshirdetés: Magyarország kormánya, Orbán Viktor vezetésével, Rogán Antal kampányához, Németh Szilárd szellemi irányításával a következő munkalehetőséghez hirdet felvételt: – Migráns, menekült. Ha úgy érzed szeretnél részt venni egy gyűlölet kampányban, szeretnéd ha félnének tőled, úgy hogy még nem is láttak soha, ha tudsz éhezni, fázni a határ mellet felállított kerítés mellett, azon néha megpróbálsz átszökni ( alul is vannak pengék a szögesdróton, gyerekkel is lehet jelentkezni, ezért külön prémium jár) akkor neked itt a helyed! Az utóbbi időben lecsökkent a hazánkon áthaladó menekültek száma. Orbán Viktor a velük való riogatáshoz keres szakembert. A betanítást a kormány állja ha úgy érzed nem rendelkezel kellő szakértelemmel a munkához. Tovább -->

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Ez nagyon jó! Kiplakátolhatnák! Többet érne mint a Soros plakátok. Igazság tartalma legalább is több. Sajnos mindig talál a "G" kormány gyűlölni valót az arra éhezőknek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.