Az Országgyűlés kedden határozatban kérte fel a kormányt, hogy gondoskodjon a Czeglédy-ügyben ki nem fizetett fiatalok és nyugdíjasok rendkívüli kárrendezéséről. A parlament 148 kormánypárti és jobbikos igen szavazattal, 3 nem ellenében fogadta el fideszes képviselők erről szóló indítványát.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na, a hvg is beallt elegge nyilvanvaloan a szennylapok soraba... Siman bunozonek nevezi a dk-t, akiknek a vilagon semmi koze sem volt az ugyhoz, epp ellenkezoleg: egy rossz NAV dontest segitett volna athidalni...
A jobbiko n meg nagyon csodalkozom, azt hittem, hogy lehult mar a forro fejuk,es gondolkodasra is hasznaljak, es nem dolnek be az olcso kormanypolitikanak...
Bedoltek,...
Szoval, egyre tobb partot lehet kitikkelni a lehetosegek kozul...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Semmi nem drága, csak valahogyan le lehessen írni egy cikkben a dk. t a Gyurcsányt, a Ceglédivel, ebben nagy a takonyárpi média ))))))))))))))
nemfideszes
"Valótlanul állítottuk, hogy a károsultak száma meghaladja az ezer főt, a követelésük mértéke pedig megközelíti a százmillió forintot.
origo helyreigazítása:
"Ezzel szemben a valóság az, hogy a DiákÉSZ fentebb hivatkozott 2017. július 28. napján kelt közleménye alapján a károsultak száma nem haladja meg az ezer főt, hanem 11 fő, a követelésük mértéke pedig nem közelíti meg a százmillió forintot, hanem mindösszesen 802.822,- Ft."
Eladott Ország
@papa.49: ma, 12:23 m.blog.hu/el/elegemvan/image/hando.jpg
Bár ahogy Ondó tünde kinéz, nem kell attól tartania, hogy ondóközelbe kerül.
papa.49
@Eladott Ország: Hú baszdmeg megijedtem tőle, biz. Isten ))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.