Egységes irányítás alatt erősíti felelős politikai-közéleti szerepvállalását a HírTV, a Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió – adta hírül Puskár Anett, a Közgép kommunikációs igazgatója.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Az apja biztos tudja, mit csinal. Valoban, orban es az o meszarosos, habonyos mediaja ellen nem lehet maskeppen fellepni, csak egy koordinalt szervezettel: ezekben legalabb nem lesznek ellentmondasos hirek. Fontos ez: szoval Simics is tudja a receptet: 1 az 1 ellen!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Az apja biztos tudja, mit csinal. Valoban, orban es az o meszarosos, habonyos mediaja ellen nem lehet maskeppen fellepni, csak egy koordinalt szervezettel: ezekben legalabb nem lesznek ellentmondasos hirek. Fontos ez: szoval Simics is tudja a receptet: 1 az 1 ellen!
bencemacska
@karma1: ma, 12:25
Vagy védi a fiát a kampánytól és következményeitől, vagy nem tartja elég "keménynek".
Az is lehet, hogy máshol akarja "bevetni", hadd tanuljon!
anka
@karma1: - itt még koránt sem egyelő az állás, mert a fizessmaffia több médiummal rendelkezik mint a Simicska. - és sajnos sok helyen nem lehet az adójukat fogni. - de biztos, hogy lesz eredménye ennek is...
karma1
@bencemacska: @anka: Nem tudom, de nekem mar nagyon regota az az erzesem, hogy Simics igenis meg fogja lepni az o sajat kis bosszujat, es mindent egy lapra teve fog most fellepni a kampanyban is, meg a sajtoja megtartasaban is.
A fiaval nem kulonboztek ossze, ahogy elnezem, az apa-fiu kapcsolat elegge szoros, hiszen a gyereknek tetszik, amit az apja csinal.
Nehogy azt higgyuk, hogy Simics egyszeruen felreallt, miutan megtortent a G-nap 2015.februar 6-an.
Azota szerintem modszeresen keszulhet minden hasonlo lepesre, viszont nagyon pontosan kell megvalasztania az idot a bombaja robbantasara. Nem lehet tul koran, mert akkor orbannak lenne ideje visszavagni, de tul keson sem, mert a tomeg tudataig is el kell jutnia az uzenetnek, legalabb annyira, hogyha elmennek szavazni, akkor NE a futyiszre szavazzanak...
Komolyan mondom, mindig azt hiszem, hogy orban mar nem tud lejjebb sullyedni, - es meg kell allapitanom, hogy DE IGEN, tud!
Viszont az EU is kezd elottem a Nepparttal egyutt Titanic modjara sullyedni, mert nem hatarolodik el orbantol, es mert tovabbra is kuldi neki a penzt, annak ellenere, hogy szerintem mar Brusszelben is tudjak, hogy az osszes penz orbanhoz es a sleppjehez kerul.
orban ledegradalja az egesz partcsaladjat, mert az az aprilisi kis beolvasas az semmi sem volt, utana mindenki ott folytatta, ahol abbahagyta...
Mar ijeszto ez az osszkep, teljesen olyan erovonalak alakulnak ki, mint a II VH elott...
bencemacska
@karma1: ma, 12:57
Az Eu-ra nem nagyon számíthatunk.
Német o. legalább januárig béna kacsa, a francia elnök "új fiú", Ausztria elfoglalja magát a saját jobboldalával, Csehország szintén jobbra tart, stb
Választások előtt már nem nyilvánít az EU véleményt! Már csak a gratulációk hőfokából vonhatunk le véleményt!
bencemacska
@karma1: @anka: Minden jól láttuk:
"A Blikk Simicska Lajos környezetéből származó információkból úgy tudja, hogy Simicska biztosra vette, hogy a választások közeledtével a médiabirodalma élén lévőknek élethalál harcot kell vívniuk, és nem akarta egyetlen családtagját sem kitenni ezeknek a küzdelmeknek, ezért született meg a döntés a fiát érintő személycseréről."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.