Egy ötfős társaság rabolt ki Erzsébetvárosban egy ausztrál férfit, aki éppen egy Kazinczy utcai ATM-ből vett ki készpénzt.

A 23 éves budapesti Sz. Zoltán és társai 2017. november 13-án 23 óra körül rabolták ki az ausztrál férfit, aki a kezében tartotta a felvett 20 000 forintot, amikor Sz. Zoltán kiragadta azt. A sértett megpróbálta visszakérni, de ezt követően az ötfős társaságból, a 22 éves V. Zsolt angolul életveszélyesen megfenyegette a férfit, aki ennek hatására barátnőjével együtt távozott a helyszínről, majd értesítették a rendőrséget.

A nyomozók fél órán belül, a helyszínen elfogták az elkövetőket, majd előállították őket a kerületi rendőrkapitányságra. A tolvajokat őrizetbe vették, és csoportosan elkövetett rablás bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

via Police.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cs.n.
Ha Magyarországra jössz, 1 másodpercen belül el kell raknod a pénzt, ha kiveszed az ATM-ből.

Ötödik Zsolt és négy társa meg nyilván erre "szakosodott", nem csak úgy arra mentek, mert épp hazafelé tartottak a délutános műszakból.
F_Viktor
Zoltan, Zsolt... Ezek mifele migrancs nevek?
szep napot
Let me guess: ciganyok voltak. Egyik elveszi a penzt, mire megfordulsz mar az otodik setal el vele.
cikicakk55
Nekem azért gyanús az,hogy a cigányok tökéletes angolsággal fenyegessenek meg egy férfit.Szerintem a tökéletes angolság itt egy bicska lehetett,amit az Ausztrál is egyből megértett, vagy a fehér-bőrű magyar fiatalság anyuci kedvencei unatkoztak,mert azért vannak ilyen tanult bűnözők is.nem védem az etnikumot,de most az egyszer talán nem ők voltak
lusta
Én csak a hazai közmédiából tájékozódom.
1. Az elkövetők csak is migráncsok lehettek.
2. Ha nem migráncsok voltak, akkor cigányok voltak.
3. Ha valamilyen oknál fogva sem az 1., sem a 2. pont nem igaz, akkor az ausztrál férfia magyar nyelv nem ismerete miatt, valamit félreértett.
Pálinkás Pál
@F_Viktor: Ómigráns...tudod ,akiket párszáz éve Indiából evett ide a fene!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.