Egyre több kormány manipulálja a közösségi oldalakat és üldözi az ellenzéket az interneten, ami nagy fenyegetést jelent a demokráciára - adott hangot aggodalmának a Freedom House amerikai központú emberi jogi szervezet kedden.

(Forrás: napi.hu, peterkelemen által)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@Rockxy: Magyarorszagon sem piacgazdasag, sem semmilyen tipusu klasszikus demokracia nincsen. Koszonhetoen a csuti G. torpenek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mackoka46
A geci galeri felcserélte a kormányzást uralkodásra, mindenkit alávaló alattvalójukká téve.
Ha megnyerik a választásokat tömeges letartóztatások, ítéletek nélküli fogva tartások kezdődnek. Lázadás esetén pedig lövetik a tömeget.
Rockxy
@peterkelemen: Kapitalista piacgazdaságot viszont értelemmel lehet megbuktatni.
De az majd később lesz.
Addig marad ez az amerikai típusú demokrácia.
F_Viktor
@Rockxy: Magyarorszagon sem piacgazdasag, sem semmilyen tipusu klasszikus demokracia nincsen. Koszonhetoen a csuti G. torpenek!
mackoka46
http://nyugatifeny.hu/2017/11/14/kornai-janos...

Sajnos se pénz, se posztó, se szabadság. A pálinkaforradalom milliók agyát elsorvasztotta.
cikicakk55
Elolvastam a cikket,de nem értem miért gondolják,hogy a trollok bár miben is tudják korlátozni az embereket, Ha nem tiltják be az oldalakat,ha nem veszik ki a modik a FideSSnek nem tetsző véleményeket akkor tőlem aztán trollkodhatnak annyit amennyit akarnak,én a saját bőrömön látom mi megy az országban.Nem csak 8 éve, de már 28 éve.Az igaz,hogy a mostani kormány többet ártott,mint eddig bár melyik is, a törvényre emelt lopásaikkal,de eddig egyik sem volt szent.Akkor már gond lenne,ha a hozzászólókat a magánéletükben befolyásolnák.( munkahelyről eltávolítás, rendőri zaklatások, direkt hibát találó NAV, sőt,Amerikában állítólag azt is megteszik,hogy a zsaruk kábítószert visznek magukkal a házkutatásra,mert azt bár milyen indokkal megtehetik,és úgy csinálnak,mint ha ott találták volna. Na eddig még nem ment el ormányunk és ártunk,de nem azért,mert nem tennék meg szívesen,hanem attól már félnek,hogy az a bizonyos húr túlfeszül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél