Egyre több kormány manipulálja a közösségi oldalakat és üldözi az ellenzéket az interneten, ami nagy fenyegetést jelent a demokráciára - adott hangot aggodalmának a Freedom House amerikai központú emberi jogi szervezet kedden.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@Rockxy: Magyarorszagon sem piacgazdasag, sem semmilyen tipusu klasszikus demokracia nincsen. Koszonhetoen a csuti G. torpenek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Már régóta. Mostanra már a 99%-át bitorolja Orbán és bűnbandája. Magyarország már régen nincs médiaszabadság. Nincs demokrácia és nincs jogállam sem. Ezekután nekiindulni a választásoknak... gyakorlatilag inkább fegyverekkel kellene megindulni az embereknek ellenük és visszavenni a hatalmat, mert ehhez a népnek van csak joga senki másnak.
peterkelemen
"Kormányt golyóval kell buktatni nem szavazatokkal." /Nicolas Cage - Fegyvernepper/
mackoka46
A geci galeri felcserélte a kormányzást uralkodásra, mindenkit alávaló alattvalójukká téve.
Ha megnyerik a választásokat tömeges letartóztatások, ítéletek nélküli fogva tartások kezdődnek. Lázadás esetén pedig lövetik a tömeget.
Rockxy
@peterkelemen: Kapitalista piacgazdaságot viszont értelemmel lehet megbuktatni.
De az majd később lesz.
Addig marad ez az amerikai típusú demokrácia.
F_Viktor
@Rockxy: Magyarorszagon sem piacgazdasag, sem semmilyen tipusu klasszikus demokracia nincsen. Koszonhetoen a csuti G. torpenek!
cikicakk55
Elolvastam a cikket,de nem értem miért gondolják,hogy a trollok bár miben is tudják korlátozni az embereket, Ha nem tiltják be az oldalakat,ha nem veszik ki a modik a FideSSnek nem tetsző véleményeket akkor tőlem aztán trollkodhatnak annyit amennyit akarnak,én a saját bőrömön látom mi megy az országban.Nem csak 8 éve, de már 28 éve.Az igaz,hogy a mostani kormány többet ártott,mint eddig bár melyik is, a törvényre emelt lopásaikkal,de eddig egyik sem volt szent.Akkor már gond lenne,ha a hozzászólókat a magánéletükben befolyásolnák.( munkahelyről eltávolítás, rendőri zaklatások, direkt hibát találó NAV, sőt,Amerikában állítólag azt is megteszik,hogy a zsaruk kábítószert visznek magukkal a házkutatásra,mert azt bár milyen indokkal megtehetik,és úgy csinálnak,mint ha ott találták volna. Na eddig még nem ment el ormányunk és ártunk,de nem azért,mert nem tennék meg szívesen,hanem attól már félnek,hogy az a bizonyos húr túlfeszül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.