Lesodródott az algyői Tisza-hídról és az ártérbe zuhant egy kamion kedd este, a sofőr könnyebb sérülésekkel úszta meg a kalandot.

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy kamion kedd este Csongrád megyében, a 47-es főút Algyő és Hódmezővásárhely közötti szakaszán, Algyő határában a Tisza-hídról – olvasható a katasztrófavédelem közleményében.

Lesodródott egy kamion az algyői Tisza-hídról – fotók

Lesodródott egy kamion az algyői Tisza-hídról – fotók

Fotók: MTI/Donka Ferenc

A balesethez a szegedi hivatásos és az algyői létesítményi tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. A balesetben egy ember sérült meg.

(Címlapi kép: MTI/Donka Ferenc)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Úgyis rég volt már az a híd lezárva! :(((( Havonta 1-2 hét!!!
fekete
Nem kell esz' a kamion vezeteshez!.Ez lehajt a hidrol,a masik felborul az uton
a 3. pedig a te savodban jon vissza fele',Hogy lehett ilyeneknek Jogositvanyt adni?Es hasznald
az utakat a szemely autodal!Buldoze'rt kell venni.
szabi1988
@fekete: Történetesen az édesapám volt aki lehajtott a hídról, és mivel 40 éve kamion sofőr és szibériába szállít minusz negyven fokokban, lehet kicsit jobban ért a vezetéshez mint te. Ez volt az első balesete, ami még veled is megtörténhet, mert tudod pillanatok alatt megvan a baj és ez nem feltétlenül annak a hibája akivel történik, lehet az út is szar meg a szembe jövő sofőr miatt is félreránthatják a kormányt. Soha nem szegi meg a szabályokat nem vezet ittasan és a pihenő ideit is betartja, tehát örülnék ha csak olyanok kapnának jogsit mint ő. Egyébként a rendőrök sem büntették meg szóval nyilván nem követett el szabálysértést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.