A kormányszóvivő nagyon viccesen a demokratikus alapelveket és a másik oldal tiszteletben tartását hiányolja. Kovács Zoltán egy kritikus cikkre akart válaszolni a Washington Postban, de elutasították. Majd egy másikra, de azt is. Azt javasolták neki, hogy véleményét tegye be kommentbe az eredeti cikkek alá, ami egyenlő azzal, mintha a szerkesztő a középső ujját mutatta volna fel neki. Ezt maga Kovács interpretálta így, aki az esetről beszámolt angol nyelvű blogjában, az About Hungaryben.

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Persze van a hasonlatban valami

csak nem egészen úgy, ahogy a derék Zotyóka mondja

Egy érdekes dolog, hogy ki mit olvas. A hírből megtudhattok, hogy a derék 444.hu-sok „Kovács Zoltán kormányszóvivő angol nyelvű blogját” olvasgatják, s emlékeztetnek rá, hogy a derék Zotyókának az az egyik mániája, hogy – ha már ő nem rendelheti be a pernehajdereket, mint kakadú barátja a diplomatákat – olvasói levélben vesz elégtételt.
Azonban most szörnyű dolog történt azok a mocsok amcsik megfirkálták; nem közölték a levelét, arra hivatkozva, hogy „csak a nyomtatott lapban megjelent cikkekre érkező leveleket hozzák le, az online-ra ez nem érvényes”. S azt tanácsolták neki, hogy ha mondandója van azt „kommentelje oda az eredeti cikk alá”!
Nos a derék fityesznyik ezen berágott és cenzúrát kezdett emlegetni sőt felemlítette, hogy „a kommunista Magyarországon … a sajtó csak a pártelőírásoknak megfelelő véleményeket hozta le.”!
Nos a helyzet az, hogy ebben tényleg van valami; elég a magukat közszolgálatinak csúfolt médiumokat szemlézni! =))

Sőt igazából még nagyobb a baj, mert ez a derék szószátyár már azt is elhitte, hogy ő fogja megmondani, hogy miket közöljön a WP! =))
karma1
Es akkor meg nagyon oruljon szopottszar-kinezetu szerencsetlen flotas, hogy nem kuldtek el siman az anyjaba...
Mas szemeben a szalkat is, sajatjaban a gerendat se...
tudode
Mi van?
.
Kumin Ferike nem tudja MEGVÉDENI Magyarországot, pedig elég jól tartjuk évek óta őt?
A gondoskodást az is jelzi, hogy
.
"""A New York-i magyar konzulátusnak tavaly március óta bérelnek havi 829 dollárért egy Teslát. Sikerült lefotóznunk a körülbelül 20 millió forintos csodaautót, amit Kumin Ferenc főkonzul használ."""
.
Az a beste világháló a legnagyobb ELLENSÉGE EZEKNEK, mert nem tudnak egy jót pukkantani anélkül is meg ne örökítse!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.