Páratlan nyomozói bravúrt hajtott végre a rendőrség: nem találták bűncselekménynek, hogy egy fővárosi iskola tanára több millió forintot vett fel a diákok pénzéből. A hvg.hu birtokába került a határozat, amiben ezt még meg is magyarázzák: a tanár azért vett ki folyamatosan pénzt az alapítvány számlájáról, hogy azt otthonában, egy „külön dobozban” tartsa. Kérdés, hogy a hatékony rendőri munka mennyiben köszönhető annak, hogy a tanár egyben a belvárosi önkormányzat Fidesz által delegált bizottsági tagja volt. Mindenesetre feltalálták a házi doboz intézményét.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Én még rendőri kíséretet is adtam volna hozzá.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@papa.49: ma, 15:03 Sőt a jármű szerelvények egész sora már nem Bicskéig , hanem a Moszkváig a Vörös térig (oroszul: Красная площадь), a Vaszilij Blázsennij Székesegyházig (oroszul: Собор Василия Блаженного) van meghosszabbítva.
division
@Aki Én: Tudom. Ma eléggé felkúrták az agyam a telefonhívásaikkal, először Varga, utána Szijjártó... Majd én eldöntöm mit csinálok a nemzeti konzultációs papírral, a túlzott nyomulást nem szeretem, és sajnos a Fidesz ebbe nagyon belekezdett. Talán attól félnek veszítenek? Azért az nem valószínű, bár ha...
papa.49
@Eladott Ország: Megy a csórás ezerrel...
Veleda
Gondolom, a suli pénzkészletét pedig egy koskás füzetbe vezette kéthasábosan. De vajon mit tartottak az iskolai páncél szekrényben? Lehet, hogy a kávét!
Eladott Ország
A társadalomban mindenki számára egyformán kötelező törvények uralkodnak, bárki hágja is át őket, ugyanazért a törvényszegésért mindenki egyformán bűnhődik… az állampolgárok ma már csak legyintenek, ha azt a szót hallják, jogegyenlőség. Ha így haladunk a fidesz uralma alatt , akkor elérkezünk a bolsevik diktatúrák gyakorlatára, csak fordított szereposztásban, mert akkor a védők kérték gyakran az ítélet súlyosbítását…

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.