NA ILYEN SEM VOLT MÉG TGM-ET KÜLDÖK BE! Az ellenzéki hajlandóságú választók semmit nem szeretnének jobban, mint a „béna” (ugyancsak a miniszterelnök úr festői szóleleménye) ellenzéket leváltani és másikkal fölváltani.

(Forrás: nepszava.hu, RonaGyuri által)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na ez az igazi tranzitivitás

Én is lényegében arra, pontosabban olyanra csodálkozom rá, amire a derék Gazsi

A mi drága jó TGM-ünk – most éppen a Népszavában „Ellenzékváltó hangulat” címmel – a régi jó barát minapi kiszólására reagált. „Ebben a miniszterelnök úrnak véletlenül csakugyan igaza van.” jegyezte meg a címben jelzett gondolatra. Pontosabban arra félmondatra, hogy „az országban nem kormányváltó, hanem ellenzékváltó hangulat észlelhető”.
Nos pont így vagyok ezzel, mármint a felkiáltással, mint a Gazsi. Én is megjegyzem, hogy: „Ebben T.G.M.-nek véletlenül csakugyan igaza van.”! Mármint azon kijelentésére gondolok, hogy …
Nos, hogy az elején kezdjük lehet abban is van némi realitás, hogy „Az ellenzéki hajlandóságú választók semmit nem szeretnének jobban, mint a „béna” (ugyancsak a miniszterelnök úr festői szóleleménye) ellenzéket leváltani és másikkal fölváltani.”, ahogy abban is lehet valami (bár sokkal kevesebb, mármint indokként), hogy „Ám itt a demokrácia (még fönnálló maradéka) csődöt mond.”.
Azonban az igazi telitalálat az az, hogy „Akinek nem tetszik a valóságosan létező ellenzék, az az ellenzék ügyeibe nem szólhat bele,”! =))
Igen, legalább is szinte kivétel nélkül ennek mentén tevékenykednek! =)) Sőt nem ritkán még azt is megteszik: mi tudjuk a frankót a többinek meg kuss! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél