Valaki mérgezni kezdte a János kórház udvarában élő macskákat.

Többen felfigyeltek rá, hogy a János kórház területén élő macskák sorra kezdtek eltűnni. A cicák három éve jelentek meg a kórházban és mindenki nagyon megszerette őket, vagyis ezek szerint csak majdnem mindenki. 2 hete kezdte el őket valaki irtani. A 13 macskából 4 maradt életben.

Mérgezik a János kórház macskáit

(Illusztráció: Pixabay, CC0)

„Vittem oda a vacsit Foltinak, amikor feltűnt, hogy erős vérszaga van és a szája is fekélyes. Aztán jött a segítségért a kis Artúr, akiről a vizsgálatok egyértelműen megállapították, hogy megmérgezték” – mondta el a Borsnak az ápolónő Mária.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
@Peller Anikó: mondjuk de csak a narancs lelkűeket nyalogassa.
lópicigáspár
@magyarbakancs: Nem tudom láttál e már kórházat!? Nem csak a főépület, hanem a kiszolgáló épületek is hozzá tartoznak, mint például hullaház, ahol már nemigen kap senki semmilyen sokkot, jobb esetben van egy tmk műhely, konyha, tárolók... És számoljunk utána, mennyibe kerül egy havi rendszerességű rágcsálóirtás, aminek az eredménye bűzös vérzésben elhullott egerek, patkányok, iszonyú fertőzésveszéllyel, vagy néhány macsek maradékkal való etetése és a kártevők elfogyasztása... A főépületekbe egyértelmű, hogy nincs helyük, de nem ez a módja az eltávolításuknak!
magyarbakancs
@lópicigáspár: Igazad van nem láttam kórházat mert ott dolgozom 38 éve mint ápoló.
És nem láttam semmilyen kiszolgáló épületet.
Hangsúlyozom nincs helye macskának,kutyának a kórház területén .
Csavarhatod bárhogyan.
lópicigáspár
@magyarbakancs: Fasza! én meg a tmk-nak dolgoztam be anno! :))) Akkor viszont a galambokat, meg az összes többi élőlényt el kell távolítani... Megtudhatom melyik kórház ápolója vagy?
KisGenyo2
Simán lehet, hogy a rágcsálókat irtják, és a cicák, mint a táplálékláncban feljebb állók mérgeződnek meg.
Ezek szerint viszont jó hír lehet, hogy nem az emberekből kiszedett "darabokkal" (daganatok, végtagok stb.) etetik őket! XD
szep napot
Feltehetoen valamelyik korhazi "gondnok" irtja a vezetoseg keresere. 1-2 karbantartott macska abszolut rendben van, de 13???!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.