Új villamosok és trolik érkeznek Budapestre, ennek örült Vitézy Dávid volt BKK-vezér az újra visszakapott Facebook-oldalán, melyet nemrég feltörtek.

Feltörték a napokban Vitézy Dávid volt BKK-vezető hivatalos Facebook-oldalát, és törölték az összes korábbi posztját. 

A Facebook-oldalon mindent lecseréltek, vietnami feliratú képeket töltöttek fel. 

Nem tudom, hogy ki volt – de ha azt hitte, hogy ettől majd elmegy a kedvem vagy mostantól majd kevesebbszer fogom elmondani a véleményem, mint eddig, akkor nagyon tévedett

- írta a visszakapott oldalon Vitézy, aki most a Közlekedési Múzeum igazgatója. 

Új troliknak és villamosoknak örül a volt BKK-vezér

Fotó: wikipedia CC BY-SA 4.0/Szegediaron

Vitézy a hvg.hu-nak elmondta, egy barátja Facebook-profilját meghackelve jutottak be az ő profiljába, mivel a barátjának admin-jogosultsága volt a hivatalos oldalához – az üzenetek megválaszolásában segített neki.

Vitézy Dávid

Hurrá, 26 db új villamos és 60 db új troli érkezhet Budapestre! A Magyar Közlönyben megjelent mai döntés szerint: – több mint 15 milliárd forint európai uniós forrást csoportosítanak át a...

Vitézy első posztjában az új villamosoknak és troliknak örül. 

Mint bejegyzésében írja, a Magyar Közlönyben jelent meg nemrég a rendelet, amely szerint uniós forrásból huszonkilenc szóló és harmincegy csuklós trolit vesznek a fővárosba, és ezzel kiválthatják a magaspadlós Ikarus-GVM flottát. A huszonhat új villamosból öt lesz hosszú, vagyis ötvenhat méteres, ezek az 1-es vonalra kerülhetnek. Huszonegy villamos a 3-as vonalról vagy a budai fonódóról ismert rövid CAF-szerelvény lesz. Mindez akkor igaz, ha a most megkapott címzett forrást a főváros erre a célra fel is használja – olvasható a bejegyzésben.

(Címlapi kép: wikipedia CC BY-SA 4.0/Szegediaron)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.