A pilisvörösvári önkormányzat úgy kezdett bele az útépítésbe, hogy nem volt meg az összes papír a szükséges telkek átadásáról. Olyan is lett az út. 45 millióért. És még évekig ilyen is marad.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Folyamatos és egyenes utat minden hülye tud építeni. Ott akár vezető nélkül is végigmehet az útépítőgép. Ilyet csinálni, na az kunszt.
Csizmás Kond
A felvétel alapján lett volna hely a beépítetlen szemközti területeken is...csak ugye valakinek valamiért így jobban megérte...
Eladott Ország
A helyi közút céljára történő lejegyzés jogintézménye lényegében egy egyszerűsített kisajátítási és telekalakítási eljárás lehetőségét biztosítja az Étv. 27. §-ában előírt igen szűk keretek között az önkormányzat számára, arra az esetre, ha a helyi közút – a telkeket kiszolgáló út - kialakításához az út melletti telkekből területrész szükséges. A lejegyzés jogintézményével kapcsolatban meg kell jegyezni, hogy azt csak és kizárólag a telkeket kiszolgáló utak esetében lehet alkalmazni. Nincs helye a lejegyzésnek a kiszolgáló útnál magasabb rendű út (I. és II. rendű főutak, gyűjtőutak) esetében. Nincs helye a lejegyzésnek akkor sem, amikor a meglévő kiszolgáló út szélesítése azért történik, hogy az úton tömegközlekedési eszköz is közlekedni tudjon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.