A csepeli Jedlik Ányos Gimnáziumban egy ablak rázuhant két diákra szerda délelőtt. 

A balesetről a Momentum párt adott hírt, a közleményük szerint a kidőlt ablak üvegszilánkokkal borította be a diákokat, akiket sebesüléseik miatt az iskolában kellett ellátni. A folyosón vérfoltok maradtak hátra.

Rázuhant az ablak egy csepeli középiskola diákjaira

Fotó: Pinterest

Dukán András Ferenc, a Momentum elnökségi tagja, aki maga is tanított az intézményben azt írta, hogy az iskola felújítására Németh Szilárd, a Fidesz helyi képviselője mintegy másfél évvel ezelőtt, nyilvános sajtótájékoztatón tett ígéretet, ám változás azóta sem történt. Évtizedek óta megoldatlan a nyílászárók cseréje, több ablakot kényszerből beszegeltek már, nehogy nyitás közben kiessenek a helyükről, úgy, ahogy az most is történt.

Forrás: 24.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
1989. november 26-án első ízben tartottak Magyarországon országos népszavazást. Azóta a pártoknak, a munkahelyekről és az iskolákból ki kellett vonulnia. ( 4 igenes szavazás ) Vajon mi köze a momentumnak, hogy kiesett az ablak a helyéről? Erről miért nem az iskola igazgatója, gazdasági vezetője vagy a KLIK nyilatkozott. Egyébként a mellékelt fotón "kizuhant ablak " műanyag szerkezetű, az iskola utcai homlokzata pedig fa szerkezetű. Feltételezhető, hogy a két helyszín nem azonos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.