Májusban a hvg.hu írt arról, hogy az V. kerületi Szemere Bertalan Általános Iskola és Gimnázium igazgatója, Arapovics Miklós áprilisban tájékoztatta a tanári kart, hogy valaki visszaélt a diákokat támogató alapítvány pénzével, ami a szülők támogatásából jött össze, és ezzel egy időben eltűnt az a tanár, aki az alapítvány pénzét kezelte. A hvg.hu most arról ír, hogy a rendőrség elképesztő eredményre jutott a nyomozásban: szerintük nem bűncselekmény, hogy egy fővárosi iskola tanára több millió forintot vett fel a diákok pénzéből. A lap megszerezte a határozatot, amiben ezt a rendőrség úgy magyarázza, hogy a tanár azért vett ki folyamatosan pénzt a Szemerések a Szemeréért Alapítvány hivatalos bankszámlájáról, hogy azt otthon egy „külön dobozban” tartsa.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Na ezt is megéltük. A rendőrség elvesztette rendőrség jellegét.
CsipkeRózsa
Egy fideszes tanár nem lop, a rendőrség tudja ezt.
bencemacska
Most akkor én bérelek egy kisteherautót és összeszedem a belváros legszebb utcai bútorait (padok, székek,) és hazaviszem, mert az utcán megáznak és egyébként is az emberek koptatják!
Én meg a kertben sör sátor alatt tartom őket!
Én mikor a rádióban hallottam a hírt felületes voltam és azt gondoltam, hogy valami himi - humi fityiszes etikai bizottság állapította meg ezt az egetverő bódületet!!!
Az álmomban sem jött elő, hogy a rendőrség!!!
Hány nyomozó röhögte halálra magát, mikor ezt leírta???-:((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.