A külgazdasági és külügyminiszter szerint megdöbbentő és merőben szokatlan, hogy „egy demokratikus ország egy szövetséges demokratikus ország területén médiafinanszírozásba kezd saját költségvetési forrásból”.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Az USA kétségtelenül demokratikus, de Genyóföld messze van már attól!
A Népszabi megvásároltatása és tönkretétele is demokratikus volt, te tetű?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Az USA kétségtelenül demokratikus, de Genyóföld messze van már attól!
A Népszabi megvásároltatása és tönkretétele is demokratikus volt, te tetű?
CsipkeRózsa
Ha már a magyar kormány nem támogatja, csak a saját sajtóját.
Aki Én
...kiegyensúlyozott tájékoztatás...
Mondta a fideszes Szírgyártó. Upppsssszzz...
Hellcat
@quadrocopter: Az hagyján hogy a Népszabi bezárása nem demokratikus de a cég amelyik végrehajtotta nem törvényesen működött...a fidesz mindent így csinál...előremegy tör zúz...(lásd népszabi, simicska oszlopai, fakivágás bontás akármi..) A károkozás azonnal megtörténik mire kiderül, hogy szabálytalan meg már késő...közpénzből fizetgetnek kártérítést aztán jólvan. Egyébként meg 200 millión döbbennek le amikor a saját médiájukba ismét belenyomnak 80 milliárdot...0,25% át adta az USA annaka mit a fidezs belenyom másodjára is a saját ganészóró propagandagépezetébe.
Béla333
Csak a magyar kormánynak lehet a horvát fociba befektetni, stadionokat építeni a magyarlakta területeken, vagy hatalmas pénzért Vietnámban kórházat, Indonéziában meg a fene tudja már mit építeni a magyar adófizetők pénzén!
Petiéknek lehet, de senki másnak a világon semmit!
colibri
Ugyan számolja már össze mennyire rúg amit a nemzeti kormány eddig és folyamatosan áttalicskázott a határon túlra, aztán lehet megdöbbenni. A sportba beleölt milliárdokat, na meg a saját meggazdagodásusukat már nem is részletezném.
Nessy
Azt elhiszem, hogy megdöbbent Szijjártó! A választások után adnák, és még levélben sem kell Trumpra meg a pártjára szavazni!
Ilyet még elképzelni is nehéz pártunknak és kormányunknak!
Eladott Ország
Az a megdöbbentő, hogy amit ti műveltetek a sajtóval, van még pofád tiltakozni. Te cinikus szarházi, futsalos majom.
kereső
Talán azért, mert már nem tart bennünket "szövetséges, és főleg demokratikus" országnak.Tettek érte, hogy igy legyen. Én is nagyon megdöbbentem a Népszabi kicsinálásán, az origo, a figyelő felvásárlásán és szócsővé tételén, a megyei lapokról nem is beszélve.
kereső
Most kellene feltürt nadrágszárral beállni a magyar tenger habjaiba, és ontani a sok-sok okosságot. Hátha ott, a messzi Ámerikába is elhiszik nektek, úgy mint itthon.Minden nap ezt kellene ,nem? mert ez a titka az egésznek,ha sokszor mondjuk a hazugságot, akkor végén még igazságnak is hangzik.Jól megtanultátok. Hajrá, hátha ott is mükszik.
Eladott Ország
Oroszországban a nyílt utcán lőnek agyon ellenzéki újságírókat, most török országban ugyanez. Ezek mind az illegitim hatalmú Orbán mintaállamai. Fegyvert adna a hívői kezébe, menjetek, gyilkoljatok, csak az EU és NATO tagság tartja féken. Muszka kézre játssza az országot, nem volt elég az áljobbnak 45 év szovjet megszállás. Egy bajerzsót, meg a cöfös faszkalapok, akik 89-90 előtt is a pártállamnak dolgoztak és besúgtak, majd pont vénségükre változnak meg... A szaros-hugyos MTA professzorok, a rangra hivatkozva tiszteletet követelnek maguknak, amikor ki kell állniuk, behúzzák fülüket és farkukat. Megy visszafelé az ország az időben. Vannak akiknek ez tetszik, főleg azok tapsolnak nekik, akik házmesterek és spiclik voltak annak idején. Nem csoda, hogy tovább titkosítják az ügynökaktákat, ami kb. magába foglalja a Kubatov-listát is. Az pedig, hogy elérik az emigrált magyarokat, nem csoda. Azoknak egy része is "tisztességes" fidesz szavazó volt, akik szépen aláírtak ezt-azt, névvel, címmel és bent voltak nyakig az orbánizmusban. Persze most letagadnák, pucolnának, de a faszok nem tudják, hogy a részben általuk teremtett orbanizmustól nem lehet megszabadulni. Aztán meg csodálkoznak, amikor névre szóló meghívót kapnak orsós apjuktól.
Sámannus
Mi is megdöbbenünk a ti szarházi agyament hülyeségetektől.
Pálinkás Pál
Hát tarajos kocsag barátom,ez nem a ti évetek lesz!!!Gondolj csak bele zselésbarom..az unió elzárja a lóvét,az amik dotálják az ellenzéki sajtót...Végén még megérjük hogy minimum a sitten rohadtok,vagy a lámpavason!!
elnyomott
Én is ledöbbentem.
Hogyhogy nem Orbán zsebét tömik?
quadrocopter
@elnyomott: A jenkik? Nem tapsikolnak a Genyónak!
dr. prédikátor
Még te vagy ledöbbenve te futsalos zselés geci???És az MVM milliói a cöf röf meg a többi fityfaszos csürhének? Azon nem döbbensz le te mocsok!!!
Eladott Ország
@quadrocopter: “Nőügyekkel nem foglalkozom” – mondta Orbán, mikor a nagykövet buktatásáról kérdezték, vele meg az USA, hiába nyalt be előtte.
1magyar
A jenkik úgy vannak vele, hogy jobb ha a migrik hozzánk özönlenek mint Amerikába.
1magyar
@quadrocopter: Azok még mindig lehet,hogy jobbak mint az elvakult muszlimok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.