Feljelentették a pártot, mert a város címerében szereplő birkát kutyára cserélték.

Egy birka miatt megy neki a Kétfarkú Kutya Pártnak Szentendre önkormányzata

Facebookon jelentette be a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, hogy a szentendrei önkormányzat személyiségi jogsértés címén feljelentette őket, mert a helyi szervezetük logójában a birkát kutyára cserélték. Természetesen kétfarkúra.

A párt elnézést kér, hogy megsértették a birka személyiségi jogait, és leszögezik:

ők szeretik a birkákat.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

prognosys
Őszintén sajnálom azokat az embereket, akik zéró humorérzékkel kénytelenek leélni az életüket
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
prognosys
Őszintén sajnálom azokat az embereket, akik zéró humorérzékkel kénytelenek leélni az életüket
nevemnick
Gondolom, fideszes a polgi és a testület?
(nem nézek utána, mert a humortalanságuk bizonyítja... sz@r lehet nekik )
Yoda69
Nem csodalom hogy kiakadtak, hiszen birkak nelkul sehol sem lennenek.
nezelodo
Őszinték a fiúk, és igazuk van!! Ha még azt az egy vezérbirkát is lecserélik kutyára, oda a fidesz hatalma, mert a kutya és a humor uralkodik el az országban! Micsoda szörnyű lenne! Csak a kutya farka nőne nem a pasaparki luxusotthonok, meg a stadionok száma! Ráadásul a kutyus az elkóborolt adóforintokat is visszahozza, még ha alkotmányos költségnek, vagy zsenilőrincnek is hívatja magát, zsupsz vissza a gazdinak, az állampolgárnak, és még a felcsutkai csihuhu sem füstölheti el a magányában.
Szóval dohogjatok fidesz-keresztények az idő halad és túllép rajtatok, még ha addig pár irodabútor pozdorjává is válik. És ha ennek a humor az eszköze, hát legyen!
karma1
Ha ezek az idiotak - a szentendrei onkori - tenyleg feljelenti oket, hat szivesen olvasnam, hogyan fogjak visszavezetni a kerdest erre a "buntenyre" (szemelyisegi jogok megsertese), es hogyan fogja a Kuria kijelenteni (rohoges nelkul persze!), hogy megis mit gondolt a szentendrei onkori, milyen szemelyisege is lehet egy birkanak???

Hajra, Kovacs Gergo, a humorotokkal olni lehet, ez a sok bunko proszto folyton beleszalad a sajat baromsagaba, ha veletek szembesul...:o))))
nezelodo
@karma1: Majd megindokolják, hogyaszongya, a szittya hagyományok lábbal tiprása, vagy a kormányunk nemzeti keresztény hagyományainak megsértése, esetleg felségsértés esete is fenn foroghat, ha már curikkolunk vissza a Horthy korszakba...
karma1
@nezelodo: De Dragam, ez mar eleve egy akkora baromsag: talaltak volna ki mast, peldaul a nemzeti szimbolum meggyalazasa, vagy az onkormanyzati cimer ledegradalasa, megrongalasa, kozokirathamisitas, vagy BARMI, csak ezzel a birka-szemelyisegi joggal ne jojjenek (egy cimerrol beszelunk...)
nezelodo
@karma1: Ne féltsd őket, kitalálják, és annyiszor elmondják, röhögés nélkül, hogy maguk is elhiszik. Orbán is elhiszi már, hogy ő mindig is mélykeresztény volt, miért ne ragadna át a többire is az áhítat.
human
1. a jogsértés valószínűleg megáll, hisz az önkormányzati logónak még a használatát is szabályozzák, nemhogy a módosítását
2. Annyira találó választ adtak a kétfarkúak, hogy még az is lehet, végig így tervezték.
Csizmás Kond
Humorérzék... a személyiségi jogsértésben ki állapította meg hogy az kire vagy mire szól ?
A címer vagy micsoda nem a birkákat jelképezte és nem nekik szólt tehát a sértés is azoknak szól akiket az a izé jelképezett.
...ezért hülyeség a bírkán rugózni .
namihami
Személyiségi jog? Van egy címernek SZEMÉLYISÉGE? A végén kiderül, hogy a polgi és a slepp még tanácsi lakást is kiutalt a címernek, de legalább is a benne levő birkának.
Nessy
@namihami: Nem tudom, lehet,hogy a birka csak bárány.
De akár birka, akár még csak bárány, védeni kell, mert a kutya nem megy a vezérürü után, csak a birkák! Már pedig így választás előtt minden elkóborolt birkára szükség van.
namihami
@Nessy: Ez szentendrei birka, ez akólbéli. Már 2014 óta biztosan, előtte nem tudom és lusta vagyok utánanézni.
quadrocopter
Unatkoznak a herevere önkorminál Szentmiaf@szom tanyán!
mackoka46
Micsoda ocsmány fontoskodó analfabéták hatalmas fizetéssel bégetnek, mikor nem nyalják a mindenre teljesen alkalmatlan diktátoruk valagát.
karma1
@namihami: Hasonlok miatt irtam en is a hsz-emet... BARMI mas cimen tehetnenek feljelentest - mar ha ez annyira fontos volna, - de nem szemelyisegi jog megsertese cimen...
Unatkozo, fontoskodo f@szkalapok uldogelnek arrafele (is) a polgi-szekben

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.